Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Jari Sillanpää palaa keikoille elokuussa – luvassa kesäkonserttien sarja

Jari Sillanpää juhlistaa 25-vuotista uraansa elokuisilla kesäkonserteilla. Tangokuningas ei ole ollut esillä maaliskuisen rikostuomion jälkeen.

Julkaistu

@

Jari Sillanpää tiedotti tänään maanantaina (27.7.20), että hän palaa esiintymislavoille ensi kuussa. Sillanpää tekee elokuussa neljän kesäkonsertin sarjan.

“Sillanpään tunnelmalliset kesäkonsertit jatkuvat viime vuotiseen tapaan. Elokuun ilta on täynnä valovoimaista tulkintaa, kun 25-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä Jari Sillanpää nousee lavalle”, mainostekstissä kuvaillaan.

Ensimmäinen konsertti on 15. elokuuta Myllykolun kesäteatterissa Hämeenkyrössä. Tämän jälkeen Jari esiintyy viikon sisään vielä Vihdin kesäteatterissa, Lappeenrannan kesäteatterissa ja Joensuun Uittoareenalla.

Katso Jari Sillanpään keikat tästä (myös suorat linkit lippuvarauksiin).

→ Lue myös: Jari Sillanpää paljasti ensirakkautensa radiossa: “Hän oli ekalla luokalla…”

Vuoden 1995 tangokuningasta ei ole nähty julkisuudessa sitten viime maaliskuun, jolloin Sillanpää sai kovat sakot sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Sakkoja kertyi Jarin tuloilla peräti 15 480 euroa.

“Vastaaja on videokuvannut matkapuhelimellaan videon tietokoneensa ruudulta, jossa aikuinen mies on sukupuoliyhteydessä hyvin pienen lapsen kanssa. Lisäksi vastaaja on ottanut matkapuhelimellaan tietokoneen ruudulta 8 kuvaa, joissa aikuinen kohdistaa seksuaalista toimintaa hyvin pieneen lapseen”, oikeus perusteli tuomiotaan.

→ Lue myös: Jari Sillanpää tuomittiin jättisakkoihin: tallensi kuvia aikuisen ja lapsen seksiaktista

Korona sekoitti keikkakuvioita tunnetusti entisestään, mutta nyt Jarikin on valmis taas lavoille. Lokakuussa on vuorossa keväältä siirretty Kulku ihmisen -konserttikiertue. Jarin on tarkoitus esiintyä neljässä kaupungissa isoilla areenoilla.

Sillanpää oli toki joutunut peruuttamaan keikkojaan jo seksirikossyytteiden tultua julkisiksi marraskuussa 2019.

Tuolloin muun muassa kirkkoihin suunniteltu Herää jouluun -kirkkokonserttien sarja peruuntui, kun monet seurakunnat reagoivat laulajan saamiin syytteisiin.

→ Lue myös: Häpeällinen seksirikossyyte romahduttaa Jari Sillanpään paluun – kirkot heittivät ulos

Jari Sillanpää on tuomittu aiemmin kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen kahdesta huumausainerikoksesta.

Lisäksi hänet on tuomittu rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kahdesta liikennerikkomuksesta liki 24 000 euron päiväsakkoihin.


Osallistu arvontaan ja Voita 1000 € polttoainetta. Klikkaa heti tästä!
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Kärsitkö hiustenlähdöstä? Provexin voi auttaa. Kokeile nyt Provexinia –50% kampanjahintaan!
Häikäisevät hinnat! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse kaupan päälle upea tilaajalahja tai lisälehdet!