Ota yhteyttä

Media

Yllätys! Johanna Pakonen lähti Selviytyjien kuvauksiin pohjoisen erämaihin

Tangokuningatar Johanna Pakonen matkusti Selviytyjät-tv-sarjan kuvauksiin pohjoiseen. Luvassa on kylmyyttä, karhuja ja hyttysparvia.

Julkaistu

@

Kuva: Nelonen Media

Kuusitoista tunnettua suomalaista lähti suositun Selviytyjät-tv-sarjan kuvauksiin tänään tiistaina (29.7.20). Heidän joukossaan on vuoden 2002 tangokuningatar Johanna Pakonen, joka aikoo ylittää itsensä huimassa selviytynisseikkailussa.

Selviytyjät Suomi saa siis jatkoa, mutta tällä kertaa kaikki on toisin. Maailman suurin seikkailureality toteutetaan nyt pohjoisen uljaissa maisemissa. Kuuma tropiikki ja kookospalmut jäävät vain haaveeksi, kun 16 tunnettua suomalaista ottavat suunnan kohti pohjoista erämaata ja lähtevät taistelemaan 30 000 euron voittopotista.

Selviytyjien mainostekstin mukaan Johanna on määrätietoinen ja itsenäinen nainen, joka pitää langat mielellään omissa käsissään.

”Lehmänhermoinen leijonaemo” –Johanna Pakonen kuvailee itseään

 

Hän kuvailee itseään leijonaemoksi, joka toimii aina oikeudenmukaisesti ja pitää heikompien puolia. Vaikka Johanna kertoo omistavansa lehmän hermot, niin jatkuvaa valittamista ja laiskottelua hän ei voi sietää.

Konfliktitilanteissa Johanna vetäytyy pohtimaan kantaansa ja palaa valmistellun esityksen kanssa neuvotteluasemiin. Sammakoita tämä nainen päästää suustaan vain hyvin harvoin.

Kuninkaallisten tapaaminen jää väliin

Selviytyjät Pohjola -sarjan vuoksi Johanna ei voinut osallistua parhaillaan Pukkilassa kuvattavaan Kuninkaalliset kimpassa -tv-ohjelmaan.

Lue myös: Nyt se alkaa! Aki Samulin elämää ja eläimiä seurataan uudessa videosarjassa: “Tervetuloa kylään”

Aki Samulin maatilalle kokoontuu iso joukko sinivalkoisia tangokuninkaallisia. Jaksot nähdään AlfaTV:llä syksyllä.

Kuninkaallisten kokoontumisesta on poissa toinenkin tuttu tangokuningatar. Eilen tiistaina Tanssiin.fi kertoi, että Arja Koriseva nähdään Vain elämää -ohjelmassa, jonka kuvaukset Hirvensalmen Satulinnassa alkoivat eilen.

Lue myös: Arja Koriseva tähdittää Vain elämää -ohjelmaa: “OIen odottanut tätä kutsua!”

Kaksi tunnettua kuningatarta on siis nyt samaan aikaan isojen tv:n menestysformaattien kuvauksissa!

Karhuja ja kyykäärmeitä

Johanna Pakonen kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 2002, ja hän osallistui Suomen Euroviisukarsintoihinvuonna 2006. Teatterissa Pakonen on esittänyt naispääosaa Vexi Salmen elämästä kertovassa musikaalissa Villit vuodet, ja radion puolella hän on toiminut juontajana Radio Pookissa sekä Iskelmäradiossa. Johanna perusti vuonna 2004 Omenapuu-orkesterin, jonka kanssa hän on keikkaillut ahkerasti ympäri Suomen tanssilavoja.

Luvassa kylmyyttä, kosteutta ja hyttysparvia

Selviytyjät Pohjolassa mikään ei tule olemaan helppoa. Henkisen paineen ja fyysisten kilpailujen ohella, sää tarjoilee yhden suurimmista haasteista – kylmät yöt sekä luihin ja ytimiin tunkeutuva kosteus ei jätä kilpailijoita hetkeksikään rauhaan.

Saarien vaarallisimmat eläimet ovat marjojen perässä vierailevat karhut ja kivikoiden kyykäärmeet, mutta kilpailijoiden suurimpana riesana tulevat olemaan sinnikkäät ja tauotta inisevät hyttysparvet. Oman pikantin lisänsä leirielämään tuovat yöttömät yöt ja tokastaan keväällä eksyneet harhailevat porot.

He kisaavat Johannan kanssa

Nämä kuusitoista rohkeaa julkkista lähtivät tänään 29. heinäkuuta kohti pohjoista, ja ovat valmiita kohtaamaan elämänsä seikkailun: hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso “Herbalisti” Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu RissanenBig Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Kilpailijoiden varusteet tulevat poikkeamaan edellisiltä vuosilta. Mukaan saa ottaa lämmintä vaatetta ja kunnolliset kengät, mutta vaatteiden määrä on hyvin rajattu ja repun sisältö kaukana perinteisen eräretkeilijän varustuksesta. Kilpailijoilla on käytössään makuupussit, mutta teltasta tai makuualustasta he voivat vain haaveilla.

Ravinto koostuu nyt marjoista ja sienistä

Annetut työkalut ja ruokatarpeet ovat samankaltaiset kuin aikaisempina vuosina, mutta luonnosta löytyvät antimet poikkeavat Filippiinien runsaasta tarjonnasta. Tällä kertaa ravintoon saadaan täydennystä metsän marjoista ja sienistä sekä ympäriltä löytyvistä kalavesistä.

Selviytyjät Pohjola tulee olemaan kilpailijoille henkisesti ja fyysisesti edellisiä kausia rankempi kokemus. Tropiikissa tunnelmaa kohottivat huonoinakin päivinä kirkas aurinko, lämpö ja turkoosina kimmeltävä meri. Tällä kertaa voitontahto ja motivaatio on löydyttävä kilpailijasta itsestään. Vapaamatkustajat ja lomailijat karsiutuvat armottomasti joukosta, ja viimeisenä jäljelle jää todellinen Selviytyjä!

Selviytyjät Pohjolan juontaa Juuso Mäkilähde.

Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi vuonna 2021.


Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Osallistu arvontaan ja Voita 1000 € polttoainetta. Klikkaa heti tästä!
Häikäisevät hinnat! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse kaupan päälle upea tilaajalahja tai lisälehdet!