Ota yhteyttä

Orkesterit

Dokumentti näyttää tanssiorkesterin arjen: Harri Nuutinen ja Tanssin taika elokuvatähtinä Tanhuhovissa

Julkaistu

@

Harri Nuutinen ja Tanssin taika -orkesteri julkaisi tänään (3.1.19) uunituoreen dokumentaarisen lyhytelokuvan tanssiorkesterin työstä.

Vajaa 18 minuuttia kestävässä filmissä seurataan Harrin ja orkesterin poikia keikalla Lohjan Tanhuhovissa 29.12.2018. Filmi on siis vain muutaman päivän ikäinen.

Dokumentti alkaa kello viideltä iltapäivästä, jolloin ollaan keikkabussissa matkalla Lohjalle. Välissä roudataan, pukeudutaan esiintymisvaatteisiin, tavataan innokas fani ja muuta tanssiyleisöä, heitetään keikkasetit, roudataan taas ja vaihdetaan vaatteet. Kotiin päästään lähtemään yöllä yhden maissa.

“Kamerat seis, täällä vaihdetaan vaatteita”, tokaisee muuan soittajista pukuhuoneessa.

Dokumenttielokuvan on kuvannut, leikannut ja suunnitellut Eeva-Maria Söderberg. Tällaisia arkisia kuvauksia tanssitähtien työstä on ilo nähdä!

KATSO Keikalla-niminen dokumentti kulissien takaa tästä:


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.