Ota yhteyttä

Tanssilavat

Hotelli Keurusselkä sulkee ovensa elokuussa – “masentava uutinen” tanssijoille

Suosittu tanssipaikka hotelli Keurusselkä Keuruulla lopettaa toimintansa elokuussa raskaiden taloudellisten tappioiden vuoksi.

Julkaistu

@

Suositun keskisuomalaisen tanssipaikan, Keuruulla sijaitsevan hotelli Keurusselän toiminta päättyy elokuussa. Lopettamispäätöksestä tiedotettiin tänään (3.1.19).

Syyt ovat taloudelliset. Hotellikiinteistön omistavan Työeläkeyhtiö Elon mukaan kiinteistön ylläpito on “raskaasti tappiollista”. Tämä johtuu ennen kaikkea rakennusten “huomattavan suurista ylläpito- ja korjauskustannuksista”.

“Kymmeniä katto- ja putkivuotoja”

Sekä Elo että Keurusselän yrittäjät myöntävät, että kädet on nostettava pystyyn.

“Vuosi 2018 on ollut toiminnankin kannalta poikkeuksellisen haastava  kiinteistön lukuisten ongelmien vuoksi. Esimerkiksi erilaisia arjen
pyörittämiseen rajusti vaikuttaneita katto- ja putkivuotoja on ollut kymmeniä, joitten myötä paljon tiloja on ollut pois käytöstä muitten
remonttien lisäksi”, kertoo yrittäjä Satu Jokihalme.

Vuoden 2018 aikana  tehdyt mittavat remontit mahdollistavat toiminnan jatkumisen kuitenkin  syksyyn saakka.


Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.

Ei tietoa tulevaisuudesta

Hotelli Keurusselän 70-luvulla valmistunut päärakennus on kaivannut  remonttia jo Lomaliiton ajoilta alkaen.

Kevään 2017 pakkohuutokaupassa  Työeläkeyhtiö Elo lunasti kiinteistöt Lomaliiton konkurssipesältä  aikomuksenaan saattaa kiinteistö myyntikuntoon.

“Korjaustarpeet ovat paljastuneet niin suuren mittaluokan investoinneiksi, että vanhaan kiinteistöön niitä ei kannata alkaa  tekemään”, Satu Jokihalme kertoo.

Työeläkeyhtiö Elolla ei ole tällä hetkellä kerrottavaa kiinteistön tulevaisuudesta.

“Uutinen on tietysti masentava, mutta näin vaikeassa  toimintaympäristössä työskennelleenä se ei ole valtavan suuri yllätys. Olen erityisen harmissani mainion henkilökuntamme puolesta, sillä  työsuhteet päättyvät luonnollisesti toiminnan myötä”, Keurusselän yrittäjä kertoo.

“Viimeiset valssit valssattu”

“Onneksemme saimme sovittua päätösajankohdan kiinteistönomistajan kanssa vielä elokuun puolelle eli pystymme toteuttamaan kesän ajalle myydyt tilaisuudet. Työskentelemme viimeiset kuukaudet  vähintäänkin täysillä eli toimintaa ei ajeta alas ennen kuin viimeiset valssit on valssattu viimeisissä tansseissa elokuun puolella.”

Hotelli Keurusselän tanssit siis jatkuvat läpi kesän.