Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Eija Kantola ihmettelee some-ilkeilyä: “Ollaan ihmisiä toisillemme”

Julkaistu

@

Eija Kantola tarttuu ajankohtaiseen aiheeseen ja kertoo pohtineensa, mikä “ihme saa meidät ihmiset kommentoimaan niin ilkeästi somessa asioihin”.

“Ymmärrän sen, että kaikki eivät tykkää kaikista, mutta onko pakko tuoda se julki somessa? Tuleeko siitä itselle jotenkin parempi mieli tai helpottaako se jotenkin omaa pahaa oloa, että laukoo jostain ventovieraasta ilkeitä kommentteja”, Eija kummastelee.

“Sanomisilla on väliä”

Tangokuningatar sanoo huomanneensa, että olipa lehdessä onnellinen tai ikävä uutinen, niin suurin osa kommenteista on aina negatiivisia.

“On tietysti helppo piiloutua nimimerkin taakse, mutta ihmiset arvostelevat ja haukkuvat toisia myös omalla nimellään ja kuvallaan, ihan niinkuin millään mitä sanoo, ei olisi mitään väliä. Sillä on väliä.”


Milloin viimeksi lähetit kukkia? Interflora välittää tunteesi Suomen lisäksi 140 maahan. Yllätä kukkasin!

“Positiivisuus ei ole meiltä pois”

Eija korostaa, että ei se ole meiltä pois, jos kerromme hyviä ja positiivisia asioita toisillemme ja toisistamme.

“Siitä voi jopa itsellekin tulla hyvä mieli. Ollaan onnellisia toisten puolesta ja empaattisia niille, jotka epäonnistuvat. Ollaan ihmisiä toisillemme.”

Katso Eija Kantola & Omega -orkesterin keikat tästä.

 
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *