Ota yhteyttä

Media

Clara Blomqvist: “Satutin Heikkiä rikosilmoituksellani enemmän kuin hän minua”

Clara Blomqvist teki tammikuussa rikosilmoituksen miesystävästään Heikki Koskelosta. Nyt Clara puolustaa tanssitähti-rakastaan.

Julkaistu

@

Tanssitähti Heikki Koskelo ja hänen naisystävänsä, tanssikouluyrittäjä Clara Blomqvist ovat tänään torstaina (14.3.19) joutuneet julkisuuskohun keskelle, kun Seiska-julkaisi heistä dramaattisen uutisen. Jutun mukaan Clara Blomqvist on jättänyt Koskelosta tammikuussa rikosilmoituksen epäillystä pahoinpitelystä.

Seiskan jutussa Blomqvist vahvistaa tehneensä rikosilmoituksen tangoprinssistä ja “käyneensä poliisikuulusteluissa”. Epäilty pahoinpitely liittyy pariskunnan yölliseen riitaan Helsingissä.

Voit lukea lisää tapahtuneesta tästä.

“Suuri häpeä”

Nyt Clara Blomqvist avaa tämän päiväisiä tunnelmiaan tunteikkaassa Facebook-kirjoituksessaan.

“Seiska uutisoi tänään rypyistä rakkaudessani. Päällimmäisenä tunteena suuri häpeä. Normaalisti parisuhteen riidat jäävät pariskunnan välisiksi, mutta jos elät julkisuudessa niin niistä saa tietää koko kansa”, tanssipiireissä hyvin tunnettu Blomqvist kirjoittaa.

“Lehdessä ei lukenut kuinka hauskaa meillä on ollut yhdessä, kuinka olemme tukeneet toisiamme, rakastaneet valtavasti, kunnioittaneet silmittömästi, ihailleet, lohduttaneet, auttaneet ja tehneet kaikkemme toistemme eteen. Rakkaus on myös anteeksiantoa, välittämistä ja opettelemista elämään toisen ihmisen kanssa. Meistä olis voitu yhtä hyvin kirjoittaa “ihanat kyyhkyläiset”, mutta nyt tuotiin esiin tämä toinen puoli.”

“Rakastan sinua, Heikki”

Clara Blomqvist korostaa, että “toista ei saa koskaan satuttaa henkisesti, fyysisesti eikä välillisesti”.

“Tänään tilanne on kääntynyt julkisuuden myötä siihen, että mä olen satuttanut Heikkiä rikosilmoituksellani jopa enemmän kuin hän minua. Mitä tapahtui Sillanpäälle huumekohussa? Hän menetti keikat. Toivon koko sydämestäni, ettei samanlaista julkista tuomiota anneta Heikille. Pienistä valuvirheistään huolimatta Heikki on ehdottomasti Suomen parhaita laulajia, eikä meidän riidat saisi vaikuttaa hänen työhönsä. Rakastan sinua Heikki .”

 


Voi paremmin! Tutustu kotimaiseen VitaFresh D-vitamiiniin, nyt alkaen vain 5,95 €! Hyvänmakuinen purutabletti, ilmainen toimitus.
Autolainaa jopa 60 000€! Tee UNELMISTASI totta! Autoluotto kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja luotonantajaa.
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!

 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *