Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Charles Plogman kuulovaivoistaan: “Tinnitus tuli jäädäkseen”

Julkaistu

@

Charles Plogman jäi jouluna terveytensä takia keikkatauolle – tai omien sanojensa mukaan “kuulonhuoltolomalle”.

“Kuulonhuoltoloma on nyt ohi. Soiva tinnitus on ilmeisesti tullut jäädäkseen”, Charles Plogman kertoo.

Tinnitus (korvien soiminen) on korvissa tai päässä kuultavaa ääntä, joka ei selity ulkoisella äänilähteellä. Tinnituksen yleisin syy on altistuminen melulle. Esiintyvälle muusikolle vaiva on tietysti mahdottoman ikävä.

Ohimenevää hetkellistä tinnitusta esiintyy noin puolella väestöstä. Kroonisesta parantumattomasta tinnituksesta Suomessa kärsii arviolta  500 000 henkilöä.


Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.

“En jaa enää lattialla nimmareita”

Plogman on miettinyt tapoja, joilla voi vähentää tinnituksen pahenemista. Keikoista hän ei luovu, vaan aikoo aikoo edelleenkin tanssittaa kansaa tuttuun tapaan.

“Olen päivittänyt asioita ja miettinyt erilaisia ratkaisuja. Korvien suojelu on tärkeätä. En jaa nimmareita enää lattialla keikan jälkeen. Katson tilanteita aina tapauskohtaisesti ja infoan.”

Keikat jatkuvat normaalisti

Charles Plogman ja Rosette -orkesteri ovat kiertäneet tällä viikolla Lapin tanssipaikkoja. Tänään perjantaina he tanssittavat Luostolla hotelli Luostotunturilla. Huomenna lauantaina orkesteri palaa etelämmäksi, keikalle Isokyröön Kalliojärven viihdekeskukseen.

Katso Charlesin ja Rosetten keikat tästä. Muistathan myös kätevän Päivän keikat -listauksen, mistä näet kunkin päivän kaikki Suomen tanssikeikat yhdellä kertaa.

 

KATSO tästä Charles Plogamnin Kuuleeko yö vuodelta 2013:
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu