Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Eija Kantola levytti Toivo Kärjen nostalgisen “piilotangon”: “Yksi hienoimpia lauluja”

Eija Kantolan uusi nostalgiasinkku Jos vielä oot vapaa soi upeasti. “Versiossa on uudenlainen säväys”, Eija iloitsee. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Eija Kantola on tehnyt hienon version tutusta nostalgiakappaleesta Jos vielä oot vapaa. Eija julkaisi kappaleen tänään torstaina (26.9.19).

Jos vielä oot vapaa kuuluu Toivo Kärjen suosituimpiin sävellyksiin. Tangon suosion hiivuttua Kärki ryhtyi kirjoittamaan ”piilotangoja”, jotka sisälsivät tangoissa rakastettuja aineksia, mutta olomuoto oli toinen. Yksi sellainen oli 1970-luvun laulajatähden Markuksen ensilevyttämä, hitiksi noussut Jos vielä oot vapaa. Myös Ressu Redford teki biisistä suositun version 1990-luvulla.

Nyt sen levytti tangokuningatar.

“Jos vielä oot vapaa on vaan yksinkertaisesti yksi 60-70 -luvun hienoimpia lauluja. Toivo Kärjen sävellys ja Junnu Vainion teksti koskettavat syvältä. Simo Kohon hieman Gary Moore -tyyppinen sovitus antaa kappaleelle hienon, uudenlaisen säväyksen”, Eija valottaa.

→ Lue myös: Eija Kantola liukastui saunassa: Paha palovamma sotki 10-vuotishääpäivänkin

Mainos

Eija Kantola on viime aikoina esittänyt ja levyttänyt paljon nostalgiamusiikkia, muun muassa Kadonneet laulut -albumin.

Artistia ja kappaletta kuullaan keikkojen lisäksi AlfaTV:n uudessa Soiva postikortti -ohjelmasarjassa. Eijan jakso nähdään primetime-aikaan perjantaina 18.10.19. Rinnalla niin teeveessä kuin keikoillakin nähdään Omega-orkesteri.

→ Lue myös: Uusi musiikkiohjelma Soiva postikortti tuo ruutuun Saijan, Eijan, Maritan ja Karin

Eija on mukana myös Jamppa Tuomisen Kuumat kyyneleet 70-vuotismuistokonserteissa.

Jampan kappaleita on mukava esittää konsertissa, kun kaikki laulut ovat yleisölle tuttuja hittejä. Niissä on jotain niin kaihoisaa ja kaunista, että se vetoaa omiin tunteisiinikin.”

Eijan vierellä konserteissa nähdään mm. tangokuningas Teijo Lindström.

→ Lue myös: Jamppa Tuomisen muistoksi toinenkin konserttikiertue – Eija Kantola tähtenä

Katso Eija Kantolan & Omegan keikat tästä.

KUUNTELE Eija Kantolan tulkinta Jos vielä oot vapaa (Säv. Toivo Kärki / san. Juha Vainio / sov. Simo Koho) 2019:

Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).