Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Eija Kantola liukastui saunassa: Paha palovamma sotki 10-vuotishääpäivänkin

Saunan kiukaaseen olkansa pahoin polttanut Eija Kantola joutui perumaan hääpäivämatkan etelän aurinkoon. “Keikkoja en aio perua, pitää valita vaan mekko sen mukaan”, tangokuningatar vahvistaa Tanssiin.fi:lle.

Julkaistu

@

Eija Kantola loukkaantui kotonaan viime viikon torstaina. Iltalehden mukaan tangokuningatar joutui turvautumaan ensiapuun, kun hän sai vakavan palovamman.

“Olin lämmittämässä saunaa. Liukastuin kuumaan kiukaaseen ja poltin vasemman olkapääni pahoin. Siitä paikasta tuli lähtö Jorvin sairaalaan”, Eija kertoo tapaturmastaan Iltalehdessä.

Tanssitähden olkapäähän tuli kookas, kymmenen sentin korkuinen ja seitsemän sentin levyinen toisten asteen palovamma. Paraneminen kestää useita viikkoja.

“Vaihdan haavasiteen kolmen päivän välein. Ensi viikon torstaina menen palovammapoliklinikalle näyttämään sitä”, Eija kertoo Tanssiin.fi:lle.

→ Lue myös: Eija Kantola ihmettelee some-ilkeilyä: “Ollaan ihmisiä toisillemme”

Koska haavaa pitää hoitaa säännöllisesti, palovamma sekoitti Eijan ja hänen miehensä lomasuunnitelmatkin. Eijalla ja Ari-Pekka Kuisminilla on 10-vuotishääpäivä ensi maanantaina (9.9.19). Avioparin oli tarkoitus juhlistaa sitä yhteisellä etelänlomalla Turkin auringon alla.

Matka jouduttiin perumaan palovamman takia.

“Sen sijaan kävimme Tallinnassa syömässä hyvin”, Eija kertoo.

“Yllättävän vähän kipeä”

Laulaja huokaa Tanssiin.fi:lle, että onneksi haava ei ole niin kivulias kuin voisi etukäteen luulla.

“Haava on yllättävän vähän kipeä. Johtuu varmaan tuosta hopeahaavalapusta, mikä on siinä päällä. Kutisee vaan hieman, kun alkaa parantumaan”, Eija sanoo.

“Pitää valita mekko sen mukaan”

Keikkakalenteriin tapaturma ei kuitenkaan vaikuta, vaan tangokuningatar vakuuttaa, että tekee syksyn keikat sovitusti. Eija Kantola ja Omega palaavat lavalle ensi lauantaina 14.9. Revontulen viihdekeskuksessa Hankasalmella.

“Ei tarvitse perua tosiaan keikkoja, onneksi. Pitää vaan valita mekko sen mukaan! Minulla on nyt lomaa, joka muuttui sairauslomaksi.”

→ Lue myös: Jamppa Tuomisen muistoksi toinenkin konserttikiertue – Eija Kantola tähtenä

Lokakuussa Eija esiintyy myös odotetuissa Jamppa Tuomisen 70-vuotismuistokonserteissa Pohjois-Suomessa.

Katso Eija Kantolan ja Omegan keikat tästä.

 


Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!