Eija Kantola liukastui saunassa: Paha palovamma sotki 10-vuotishääpäivänkin

Eija Kantola liukastui saunassa: Paha palovamma sotki 10-vuotishääpäivänkin

Eija Kantola liukastui saunassa: Paha palovamma sotki 10-vuotishääpäivänkin

Eija Kantola loukkaantui kotonaan viime viikon torstaina. Iltalehden mukaan tangokuningatar joutui turvautumaan ensiapuun, kun hän sai vakavan palovamman.

“Olin lämmittämässä saunaa. Liukastuin kuumaan kiukaaseen ja poltin vasemman olkapääni pahoin. Siitä paikasta tuli lähtö Jorvin sairaalaan”, Eija kertoo tapaturmastaan Iltalehdessä.

Tanssitähden olkapäähän tuli kookas, kymmenen sentin korkuinen ja seitsemän sentin levyinen toisten asteen palovamma. Paraneminen kestää useita viikkoja.

“Vaihdan haavasiteen kolmen päivän välein. Ensi viikon torstaina menen palovammapoliklinikalle näyttämään sitä”, Eija kertoo Tanssiin.fi:lle.

→ Lue myös: Eija Kantola ihmettelee some-ilkeilyä: “Ollaan ihmisiä toisillemme”

Mainos

Koska haavaa pitää hoitaa säännöllisesti, palovamma sekoitti Eijan ja hänen miehensä lomasuunnitelmatkin. Eijalla ja Ari-Pekka Kuisminilla on 10-vuotishääpäivä ensi maanantaina (9.9.19). Avioparin oli tarkoitus juhlistaa sitä yhteisellä etelänlomalla Turkin auringon alla.

Matka jouduttiin perumaan palovamman takia.

“Sen sijaan kävimme Tallinnassa syömässä hyvin”, Eija kertoo.

“Yllättävän vähän kipeä”

Laulaja huokaa Tanssiin.fi:lle, että onneksi haava ei ole niin kivulias kuin voisi etukäteen luulla.

“Haava on yllättävän vähän kipeä. Johtuu varmaan tuosta hopeahaavalapusta, mikä on siinä päällä. Kutisee vaan hieman, kun alkaa parantumaan”, Eija sanoo.

“Pitää valita mekko sen mukaan”

Keikkakalenteriin tapaturma ei kuitenkaan vaikuta, vaan tangokuningatar vakuuttaa, että tekee syksyn keikat sovitusti. Eija Kantola ja Omega palaavat lavalle ensi lauantaina 14.9. Revontulen viihdekeskuksessa Hankasalmella.

“Ei tarvitse perua tosiaan keikkoja, onneksi. Pitää vaan valita mekko sen mukaan! Minulla on nyt lomaa, joka muuttui sairauslomaksi.”

→ Lue myös: Jamppa Tuomisen muistoksi toinenkin konserttikiertue – Eija Kantola tähtenä

Lokakuussa Eija esiintyy myös odotetuissa Jamppa Tuomisen 70-vuotismuistokonserteissa Pohjois-Suomessa.

Katso Eija Kantolan ja Omegan keikat tästä.

 


Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Tilaa Kodin Kuvalehti ja saat 1kk lehdet kaupan päälle. Nyt 3 kk (6 numeroa) vain 29 € ja saat 1kk lisää tilaukseesi kaupan päälle! Toimi heti, klikkaa tästä!
Rahoitushaku on maksuton palvelu joka auttaa sinua lainanhaussa. Katso mihin hintaan saat lainaa - ilman riskiä | Lainaa 1000 - 60.000 € | Valitse useamman lainatarjouksen joukosta paras |

 

Tykkää ja jaa:

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE