Erika Vikman jää keikkatauolle: “Haluan kehittää itseäni artistina”

Erika Vikman jää keikkatauolle: “Haluan kehittää itseäni artistina”

Erika Vikman jää keikkatauolle: “Haluan kehittää itseäni artistina”

Erika Vikman kertoi tänään sunnuntaina (25.8.19) jäävänsä keikkatauolle. Tangokuningatar sanoo haluavansa keskittyä studiotyöskentelyyn.

“Vauhdikas kesä musikaalihommien parissa on ohi. Kuten kerroin aiemmin, olen tehnyt levytyssopimuksen Mökkitie Records/Warner Musicin kanssa”.

“Jään tietoisesti keikkatauolle, jotta saan keskittää kaiken energiani oman musiikin luomiseen ja kehittää itseäni artistina”, Erika perustelee määrittelemättämän pituista taukoaan.

→ Lue myös: Oho, Erika Vikman polvistui bikineissä rantaveteen: “Tänne voisi haaksirikkoutua”

Mainos

Ei Erika kuitenkaan kokonaan keikoilta pois jää. Hän aikoo jatkaa syksyllä keikkailua Jean S. -yhtyeen riveissä. Lokakuun ohjelmaan kuuluvat  vierailut Reijo Taipaleen muistokonserteissa.

Erika Vikman ei ole viime aikoina juurikaan tehnyt perinteisiä lavakeikkoja, vaan esiintynyt mm. kesäteatterissa sekä avopuolisonsa Dannyn juhlakiertueella.

→ Lue myös: Danny ja Erika juhlivat HPK:n kultakiekkoilijoiden kanssa Rodoksella – katso kuvat

Katso Erika Vikmanin keikat tästä.


Lasse Hoikka & Souvarit ainutkertaisella laivakeikalla Pekkaniskan Poikien ja Finlandersin juhlakonsertin kera! Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11. Varaa heti!
Älä anna mieshormonisi huveta! TestoPlus™ -ravintolisän avulla palautat nuoruuden elinvoimaasi ja tehostat seksuaalista suorituskykyäsi. Tilaa nyt toimituskulujen hinnalla 6,90€!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Tilaa Kodin Kuvalehti ja saat 1kk lehdet kaupan päälle. Nyt 3 kk (6 numeroa) vain 29 € ja saat 1kk lisää tilaukseesi kaupan päälle! Toimi heti, klikkaa tästä!

 

Tykkää ja jaa:

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE