Ota yhteyttä

Uutiset

Erika Vikman jää keikkatauolle: ”Haluan kehittää itseäni artistina”

Ison levytyssopimuksen solminut Erika Vikman kertoo keskittävänsä energiansa nyt studiotyöskentelyyn.

Julkaistu

@

Erika Vikman kertoi tänään sunnuntaina (25.8.19) jäävänsä keikkatauolle. Tangokuningatar sanoo haluavansa keskittyä studiotyöskentelyyn.

”Vauhdikas kesä musikaalihommien parissa on ohi. Kuten kerroin aiemmin, olen tehnyt levytyssopimuksen Mökkitie Records/Warner Musicin kanssa”.

”Jään tietoisesti keikkatauolle, jotta saan keskittää kaiken energiani oman musiikin luomiseen ja kehittää itseäni artistina”, Erika perustelee määrittelemättämän pituista taukoaan.

→ Lue myös: Oho, Erika Vikman polvistui bikineissä rantaveteen: ”Tänne voisi haaksirikkoutua”

Mainos

Ei Erika kuitenkaan kokonaan keikoilta pois jää. Hän aikoo jatkaa syksyllä keikkailua Jean S. -yhtyeen riveissä. Lokakuun ohjelmaan kuuluvat  vierailut Reijo Taipaleen muistokonserteissa.

Erika Vikman ei ole viime aikoina juurikaan tehnyt perinteisiä lavakeikkoja, vaan esiintynyt mm. kesäteatterissa sekä avopuolisonsa Dannyn juhlakiertueella.

→ Lue myös: Danny ja Erika juhlivat HPK:n kultakiekkoilijoiden kanssa Rodoksella – katso kuvat

Katso Erika Vikmanin keikat tästä.Älä anna mieshormonisi huveta! TestoPlus™ -ravintolisän avulla palautat nuoruuden elinvoimaasi ja tehostat seksuaalista suorituskykyäsi. Tilaa nyt toimituskulujen hinnalla 6,90€!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Tilaa Kodin Kuvalehti ja saat 1kk lehdet kaupan päälle. Nyt 3 kk (6 numeroa) vain 29 € ja saat 1kk lisää tilaukseesi kaupan päälle! Toimi heti, klikkaa tästä!