Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Huppari-Kyösti vakuutti Tähdet, tähdet -kisassa, Heidi kärjessä – Ressu putosi yllättäen

Julkaistu

@

Tähdet, tähdet -kisasta putosi tänään sunnuntaina (17.3.19) Ressu Redford. Heidi Kyrö ja Ilta saivat eniten ääniä.

Jakson teemana oli “voimabiisi”.

Kyösti Mäkimattila heitti englanninkielisen Rag’n’ Bone Manin jättihitin Human, joka varmaankin vanhemmalle yleisölle oli vieraampi. Synkkä ja vahva kappale ja Kyöstin tumma tulkinta kuitenkin sulattivat tuomariston.

“Esityshän oli pastissi alkuperäisestä, elekieltä ja vaatetusta myöten. Se on vahva biisi, ja tämä oli tosi vahva veto. Arvostan! Ja jes, Kyösti heittäytyi… sillä ei ole varmaan koskaan ollut hupparia päällä aikuisena”, Maria Veitola nauroi.

“Hyvin tartuit. Kertsi meni hyvin”, Juhani Merimaa kehui.

“Oli hieno veto. Heittäytyminen on kiitettävää. Ja sitä Elvis-maneeria lopussa rakastin”, tuomariston kolmas jäsen Ismo Heikkilä ylisti.

Maria ja Ismo pitivät Kyöstin esitystä illan parhaimpana.


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

Jussi Rainio lauloi korkealta ja kovaa Survivor-klassikon Eye of the Tiger  ja Ressu Redford keräsi kehuja Blondien Call Me -tulkinnallaan. Yleisö ei kuitenkaan antanut Ressulle tarpeeksi ääniä.

Ilta veti Pinkin So What -biisin tyylikkäästiHeidi Kyrö esitti 1980-luvun Tanita Tikaramin jättihitin Twist in My Sobriety.

Tv-laulukisassa on jäljellä enää neljä artistia. Ensi viikolla teemana on “laulu ystävälle”.

Tähdet, tähdet nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30.

Heidi Kyrö ja Ilta olivat illan eniten ääniä saaneet artistit. Kuva: Facebook.

 

KATSO Kyösti Mäkimattilan Human:

 

KATSO Heidi Kyrön Twist in My Sobriety:


Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!

Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.