Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Syöpäsairas Jarmo Pellinen joutui akuuttihoitoon: “Äänihuulissa halvaus”

Julkaistu

@

Parantumatonta vatsasyöpää sairastava vuoden 2015 Seniori tangokuningas Jarmo Pellinen menetti perjantaina (15.3.19) yllättäen äänensä.

Jarmo oli ollut pari viikkoa sitten sairaalassa keuhkonesteen poisto-operaatiossa.

“Sinne jäi myös ääneni. Ei pysty edes haloota huutaa”, Jarmo kirjoitti.

“Älkää ihmetelkö jos en pysty vastaamaan, ääntä ei ole siis yhtään! Tänään kävi lääkäri, ja otetaan uusia lääkkeitä jos saisi edes pikkaisen apua!”

Lääkäristä ei kuitenkaan ollut apua, vaan Jarmo vietiin tänään sunnuntaina Hyvinkään aluesairaalan akuuttiosastolle.

“Jokunen päivä kaiketi taas menee, tutkivat huomenna mahdollista äänihuulen lievää halvausta”, Jarmo Pellinen viestittää sairaalasta.

Laulajan viimeinen, ratkaiseva hoitojakso päättyi tammikuun alussa. Tuolloin selvisi, että hoito ei ole tehonnut ja syöpä oli valitettavasti levinnyt entisestään.

“Syöpähoitoni lopetetaan tuloksettomina ja siirryn elämään “jatkoajalla”. Olen jo valinnut arkunkantajani. Haluan vain elää viimeiset hetkeni omassa kodissani, lähimmäisteni kanssa. Saattohoitoon en suostu”, Jarmo Pellinen kertoi tammikuussa Tanssiin.fi:n haastattelussa.

Jarmo Pellinen joutui Hyvinkään aluesairaalan akuuttiosastolle tänään sunnuntaina. Kuva: Facebook.

 
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!