Ota yhteyttä

Media

JÄTTIKOOSTE Dallapén spesiaali kruunaa tv-joulun – katso kaikki musiikkiohjelmat

Tv-joulu on täynnä upeita musiikkiohjelmia ja tuttuja tanssitähtiä. Katso kattavasta koosteesta koko joulun kevyen musiikin tv-tarjonta.

Julkaistu

@

Joulun aikaan televisiosta tulee tänäkin vuonna runsaasti mukavia musiikkiohjelmia.

Yksi tv-joulun kohokohdista on legendaarisen Dallapé-orkesterin tähdittämä Joulu Savoyssa -spesiaali. Tarjontaa on laidasta laitaan ja Tanssiin.fi poimi tv-joulusta parhaat kevyen musiikin palat.

Korona näkyy ohjelmakattauksessa runsaiden uusintojen muodossa. Tanssitähdistä Arja Koriseva ja Kyösti Mäkimattila nähdään useammallakin kanavalla.

Nautinnollisia katseluhetkiä!

Mainos

Jouluaatto

Helsingin poliisisoittokunnan tunnelmallinen joulukonsertti, Snow Angels. Taltiointi Temppeliaukion kirkosta, jossa solisteina Helena Juntunen ja Mika Pohjonen. Kapellimestarina Sami Ruusuvuori.

Knuutilan kartanon hämärtyvässä illassa Diandra ja Aarne Pelkonen tulkitsevat joulun kauneimpia lauluja. Illan solistit ja Ella Kanninen johdattelevat katsojat joulun rauhaan. Diandraa ja Aarnea säestää Milla Viljamaan johtama 8-henkinen jouluinen juhlaorkesteri.

Diandra, Ella Kanninen ja Aarne Pelkonen viihdyttävät jouluaattona Yle TV1:llä.

Suomen eturivin artistit tähdittävät HelsinkiMission perinteistä Joulun Tähdet Kynttiläkonserttia.

Mainos

Joulun tähdet -konsertti tarjoaa tänä vuonna ainutlaatuisen musiikkielämyksen. Suomen tunnetuin ja kansainvälisesti menestynein a cappella -yhtye Rajaton isännöi Joulun tähdet -lavaa ja esiintyy ensimmäistä kertaa Behmin, Erinin, Mariskan ja Suvi Teräsniskan kanssa. Tähtiartistien ja Rajattoman kanssa lavalle nousee myös beatboxaaja Felix Zenger.

Konsertin juontaa Ellen Jokikunnas.

Konsertti on taltioitu tunnelmallisessa Mikael Agricolan kirkossa Helsingissä ja esitetään Nelosella sunnuntaina 20.12. klo 20, jouluaattona 24.12. klo 16 ja tapaninpäivänä 26.12. klo 13.45.

Konsertilla hankitaan varoja HelsinkiMission yksinäisyyden vastaiseen työhön, jonka tarvetta korona-aika on entisestään lisännyt.

Mainos

Juhlava konsertti-ilta antaa tilaisuuden tarttua hetkeen, jossa Seinäjoen Tangomarkkinoilta tutut tangokuninkaalliset esiintyvät. Taltiointi vuodelta 2018 (Uusinta).

To 24.12.

Svengaavan Joulun tähtinä loistavat Maria Ylipää, Waltteri Torikka ja Sami Pitkämö. Tampere-talon lavalla joulun iloisissa tunnelmissa mukana myös Tampere Big Band johtajanaan Juha Untala. (Uusinta)

Sami Pitkämö, Maria Ylipää ja Waltteri Torikka svengaavat jouluaattona TV1:n konsertissa.

Raskasta Joulua on musiikkiohjelma koko perheelle.

To

Mainos

Kausi 2. 2/10. Ohjelmasarjan toisen osan vieraana rakkauslauluja tulkitsee aina yhtä hurmaava Arja Koriseva. Ohjelmaa isännöivät Mikael Konttinen ja Milana Misic.

Paula Koivuniemi, Antti Ketonen, Arja Saijonmaa, Aste, Irina, Kyösti Mäkimattila ja Mira Luoti esittävät uusia ja vanhoja joululauluja.

Juontajana on Tarja Närhi ja kapellimestareina Marzi Nyman ja Lenni-Kalle Taipale. (Uusinta)

Kyösti Mäkimattila on mukana Anna laulu lahjaksi -konsertissa, joka on uusinta viime vuoden joululta.

Joulupäivä

Pe 

Lauluyhtye Rajattoman musiikki soi Lapin maisemissa. Mukana sekä tuttuja joululauluja uusin sovituksin että täysin uutta musiikkia. Käsikirjoitus ja ohjaus Juha Lankinen. (Uusinta)

Mainos

Pe 25.12. klo 13.30 Radio Suomen joulukonsertti TV1

Radio Suomen joulukonsertissa Arja Koriseva, Pepe Willberg, Janna, Mikko Kuustonen, Redrama, Samae Koskinen, Ollie, Aleksanteri Hakaniemi, Jonsu, Leo, Pihlaja ja Nomi.

Juontaja Olga K ja kapellimestari Lasse Piirainen.

Taltiointi Finlandiatalon konsertista 2018, jossa esiintyjinä olivat: Aino Niemi, Teijo Lindström, Johanna Debreczeni, Aki Samuli, Viihdekuoro Buffo ja Kuninkaallinen Royal Sound Orkesteri. (Uusinta).

Mainos

Pe 25.12. klo 19.00 Joulu Savoyssa TV1

Joulukonsertin orkesterina on Juha Hostikka ja Dallapé ja vierailevina solisteina on Mari Palo ja Johanna Försti. Joululauluista on tehty uudet sovitukset ja koko ilta on art deco -henkinen upeita puitteitaan myöten. Konsertti on taltioitu Helsingin Savoy-teatterissa 10.12.2020. Juontajana on Jussi-Pekka Rantanen.

Joulukonsertti tuo tuulahduksen menneestä ajasta, kun rakkaat joululaulut soivat 30-luvulla rakennetussa Savoy-teatterissa, Helsingissä.

Vuonna 1925 perustettu Dallapé-orkesteri on 95-vuotisen historiansa aikana toiminut paitsi kymmenien muusikoiden työnantajana, niin myös alan opinahjona kouluttaen alalle uusia tekijöitä; esimerkiksi Olavi Virta oli ensin Dallapé-opiston opissa ja myöhemmin hän esiintyi muiden suurten nimen tavoin orkesterin riveissä.

Dallapé on yksi Suomen tunnetuimmista orkestereista. Se on perustettu 95 vuotta sitten.

Dallapén tämänhetkinen kokoonpano koostuu maamme eturivin muusikoista: Juha Hostikka – laulu, Anssi Nykänen – rummut,  Harri Rantanen – basso, Tuomo Dahlbom – kitara, Jukka Ojala – harmonikka, Heikki “Hessu” Pohto – tenorisaksofoni ja klarinetti, Petri “Pope” Puolitaival – alttosaksofoni ja huilu, Tero Lindberg – trumpetti ja flyygelitorvi, Antti Rissanen – pasuuna, Mauri Saarikoski – viulu sekä Arttu Takalo – ksylofoni ja vibrafoni.

Konsertin esitys TV1 25.12. klo19 ja 26.12. klo 13.50 Radio Suomi 22.12. klo 18.

Mainos

 

Pe 25.12. klo 20.00 Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi MTV3

 Uusi sarja alkaa. Kausi 1, 1/5. Marja Hintikan juontama uusi ihana musiikkiohjelma alkaa! Luvassa on liikuttavia kohtaamisia, kun yllätysesityksen saavat mm. Samuli Edelmann, Miitta Sorvali, Jorma Uotinen ja Tuure Boelius.

Mainos

Kausi 2. 3/10. Kolmannen osan vieraana tyylikäs Kyösti Mäkimattila laulaa rakkauslaulunsa suoraan sydämiin. Ohjelmaa isännöivät Mikael Konttinen ja Milana Misic.

Pe 25.12. klo 00.45 Yle Live: Manhattan Transfer & Take 6 Yle Teema & Fem

Huiput iloisesti yhdessä. Hienoista a cappella -soundeistaan tunnetut amerikkalaiset lauluyhtyeet tekivät pitkään suunnitellun, lämminhenkisen yhteiskiertueen, jonka konsertti taltioitiiin Chicagossa vuonna 2017.

Tapaninpäivä

Luvassa on perinteisiä ja hieman uudempiakin joululauluja upein sovituksin. (U).

Mainos

La 26.12. klo 19.10 Elämäni Biisi: Jouluspesiaali TV1

Elämäni Biisi palaa ruutuihin jouluisen erikoisjakson ajaksi! Tällä kertaa arvuutellaan joululauluja Elämäni Biisi -solistien kanssa.

Kappaleita esittämään tulee varsin arvovaltainen kattaus: Waltteri Torikka, Samuli Edelmann, Laura Voutilainen ja Vesa-Matti Loiri.

Elämäni biisi on ollut syystalven koko perheen musiikkisuosikki.

Taltiointi vuodelta 2019. Estradien kuningatar juhli 30-v juhlavuottaan upean Guardia Nueva-orkesterin säestämänä. (U).

La 26.12. klo 23.40 Yle Live: Samuli Edelmann & OSL TV1

Mainos

Pori Jazz 2019 -ilmaiskonsertin tuhatpäinen yleisö hurmaantui, kun Kirjurinluodon Lokkilavalla jammailtiin modernin romanimusiikin hengessä. Yllätysvieraina mukana Venla Edelmann, Jukka Perko, Pikku G ja Janne Halmela. (U)

 


Rentoudu ja nauti Ruissalon kylpylässä Turussa! Varaa ihana kylpylälomasi nyt parhaaseen etuhintaan – klikkaa heti!

Tuplasti katsottavaa. Elisa Viihde Aitio + Viaplay Leffat & Sarjat. Koodilla AITIOETU nyt 1kk ilmainen kokeilu!
Äänikirja hurmaa. Kokeile Storyteliä nyt ILMAISEKSI kahden viikon ajan ilman sitoumuksia! Klikkaa heti.

 

Mainos