Ota yhteyttä

Haastattelu

Johanna Rantsi on itsekin innokas tanssija – uusi sinkku kertoo naisille tutusta asiasta

Johanna Rantsi iloitsee uudesta tanssisinkustaan, jossa on kantrivivahteita. Lue iskelmäprinsessan kuulumiset ja kuuntele uutuuskappale.

Julkaistu

@

Johanna Rantsi.

Johanna Rantsi julkaisi alkuvuoden kunniaksi uutta musiikkia. Iskelmäartistin uusi sinkku on nimeltään Huomaa. Julkaisu on kuudes single yhdeksän kuukauden sisällä siitä, kun Johanna teki come backin 2022.

Pirteän ja elämänmyönteisen Johannan artistiura on vahvassa nousussa tanssikansan sekä kaikenikäisten ihmisten keskuudessa. Uusin hitti on soinut eri radioaalloilla jo huikeita määriä, ja Johanna iloisee siitä, kuinka kappaleen teksti koskettaa monia. Myös tämän vuoden keikkakalenteri on täyttynyt hyvin.

”Olen itsekin innokas tanssija” –Johanna Rantsi

”Olen todella onnellinen siitä, että ihmiset ovat löytäneet meidät. Ohjelmistomme on monipuolista tanssi-musiikkia. Se on helppo toteuttaa, koska itsekin olen innokas tanssija”, Johanna tuumaa.

”Koen olevani todella etuoikeutetussa asemassa, koska monet ihmiset seuraavat meitä ympäri Suomen keikoillemme. Olemme koko bändin kanssa saaneet todella hyviä ystäviä uusista ihmisistä. On voimaannuttavaa, kun biisit koskettavat kuulijaa. Olen myös iloinen, että olen saanut taakseni hienon managerin eli Onerva Aikion Viihdeohjelmista.”

Lue myös: Lavatähtiprinsessa Johanna Rantsi teki paluun: ”Olin Pavin tansseissa jo 5-vuotiaana”

Mainos

Johanna lenkkeilee ja roudaa

Tunturitähti-orkesteri koostuu neljästä ammattimuusikosta. Rummuissa on Kimmo Junnonen, bassossa Juha Hautamäki, kitarassa Rami Hillilä ja koskettimissa Jari Martikainen.

”Meillä on todella hyvä tiimi, ja yhteistyö. Samanlainen huumorintaju työporukan kanssa on todella iso asia.”

Vapaat ajat iskelmälaulaja viettää lenkkeillen.

”Kunto täytyy olla kunnossa, että jaksan myös roudata keikoilla poikien kanssa.”

Mainos

Kappale on tanssittavaa blues-kantria

Johannalta on ilmestynyt singlelohkaisuja tasaisin väliajoin. Uusimman hitin takana on huippusäveltäjä Pertti Jalonen ja sanoituksen on taituroinut Sana Mustonen. Jalonen kertoo, että lähtökohta Huomaa-biisin säveltämiseen oli tietenkin tanssittavuus.

”Tuntuu luontevalta tehdä Johannalle kantri-henkistä musiikkia, ja tähän lauluun halusin särmää ja persoonallisuutta myös melodiaan, ei pelkästään sovitukseen. Pari laulua olin jo aiemmin tehnyt Johannalle, joten tiesin millainen melodia hänen laulettavakseen sopii”, Pertti Jalonen kuvailee.

”Melodiassa on kuultavissa selkeitä blues-vaikutteita. Lopputuloksena syntyi blues-kantria, mikä on tehty tanssittavaksi. Artistina Johanna on raikas tuulahdus tanssilavoille. Hänellä on persoonallinen ja mieleenjäävä ääni, yhdistettynä valoisaan ja ulospäinsuuntautuneeseen persoonaan. Taitavana laulajana hän varmasi erottuu edukseen muiden artistien keskellä.”

Lue myös: Johanna Rantsi haluaa luoda tanssittavia tarinoita – uusi sinkku ihastuttaa

”Kun parisuhde on hyytynyt…”

Tekstinikkari Sana Mustonen sanoo, että Huomaa-kappale kertoo pitkästä parisuhteesta, johon on tullut särö. Tarina kehoittaa säröistä huolimatta huomioimaan toisessa ne puolet joihin aikoinaan rakastui.

Mainos

”Biisi kertoo niin monelle ihmiselle, varsinkin naisille, tutusta asiasta: parisuhde on hyytynyt uomiinsa, ihmiset asuvat yhdessä, mutta yksin. Kappale muistuttaa, että siinä vierellä on kokoajan jotain arvokasta, joka pitää ottaa huomioon. Teksti syntyi helposti. Olen ollut kolme kertaa naimisissa”, Sana naurahtaa.

”Johanna on mielestäni aivan ihana, aito tanssilavojen prinsessa, joka tekee työnsä tosissaan”, Sana kuvailee iskelmälaulajaa.