Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Jonna Ortju sai fanivieraita kotiinsa: “Hetken meitä molempia jännitti”

Kuusivuotias Alex tapasi idolinsa.

Julkaistu

@

Kuva: Facebook

Laulaja ja Namu-orkesterin keulahahmo Jonna Ortju sai yhteydenoton tuttavansa kautta, joka johti fanitapaamiseen Jonnan kotona Laukaassa.

Kyseessä oli huomenna 27.8. kuusi vuotta täyttävän Alex-pojan ja hänen idolinsa Jonnan kohtaaminen.

“Kyllä meitä molempia varmaan tapaaminen jännitti, mutta kun nuori herra käveli reippaasti tupaan, ojensi lahjat ja halattiin, niin sen jälkeen oltiin kuin ois aina tunnettu”, Jonna kertoo.

Nuoren Alexin fanittaminen on ollut vahvaa “Kuopiontie”– ja “Lievestuoreen Liisa”– musiikkijulkaisujen jälkeen; hän kuuntelee ja katselee lähes taukoamatta musiikkivideoita ja osaa ne ulkoa. Alkuinnostuksen laulujen kuuntelemiseen Alex sai äidiltään tämän kuunnellessa “Kuopiontietä”.

 

 

“Lahjaksi sain Alexilta hänen piirtämänsä “Liepeen lättiksen”, joka on Lievestuoreen Liisa– musiikkivideossa esiintyvä lättähattujuna taiteilijan oman näkemyksen mukaisesti.

Lättähattu oli ollut myös syy, miksi tästä laulusta tuli Alexin ykköslaulu”, Jonna iloitsee.

Alexin piirtämä hieno lättähattujuna.

 “Kyllä tässä sydän on ymmyrkäisenä ja mieli liikuttuneena sekä kiitollisena siitä, että ollaan onnistuttu tekemään sellaisia tunnelmapaloja, jotka pieni ihminenkin haluaa ottaa omakseen”, Jonna toteaa.

“Tämä oli paras fanitapaaminen ikinä! Tällainen kohtaaminen painuu syvälle sydämeen. Se herkistää ja saa taas muistamaan sen, että koskaan, ei koskaan pidä vähätellä omia tekemisiään. Musiikilla on ihmeellinen ja terapeuttinen voima kaikenikäisille. Sen kautta siirretään myös erittäin arvokasta kulttuuriperintöä tuleville sukupolville. Pidetään siis huoli, että voidaan tehdä uutta musiikkia, musavideoita ja tarjota musiikkielämyksiä livenä niin keikoilla, konserteissa kuin teatterilavoilla. Isoille ja pienille”, Jonna kiteyttää.