Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Jonna Ortju julkaisi harvinaisen sinkun oman poikansa kanssa: “Olen ylpeä ja liikuttunut” – kuuntele

“Minulle tämä on todella suuri ja henkilökohtainen julkaisu”, Jonna Ortju kuvaa koskettavaa Ei enää pelkää -sinkkua, jonka tuotti Jonnan poika Viljami Salo.

Julkaistu

@

Jonna Ortju julkaisi tänään perjantaina (24.7.20) uutta musiikkia, singlen nimeltä Ei enää pelkää. Kyse on sangen harvinaisesta julkaisusta, sillä Jonna laskee, että edellisen kerran hän julkaisi sinkun sooloartistina 12 vuotta sitten.

Jonnahan tunnetaan suositun Namu-orkesterin solistina.

Pitkästä aikaa kiva tehdä taas vähän erilaista musaa. Sen vuoksi tämä on todella jännittävää”, Jonna kuvailee.

“Niin hienoa ettei oikeita sanoja edes löydy”

Koko projektista tekee erityisen se, että tuottajana tässä uudessa laulussa on rakas poikani Viljami. Voitte vain kuvitella, miltä tuntuu työskennellä näin herkällä alueella oman pojan kanssa. Se on suurta. Todella hienoa. Niin hienoa, ettei oikeita sanoja edes löydy. Eikä tarvitsekaan.”

Jonna sanoo olevansa “ äärettömän onnellinen yhteistyöstä” poikansa Viljami Salon kanssa.

“Ja olen NIIIIIIIIIIN ylpeä pojastani. Olen ollut todella liikuttunut ja vaikuttunut kappaleesta ensikuulemasta asti ja siitä, että saan sen teille laulaa.”

→ Lue myösHalvaantuminen sentistä kiinni – Jonna Ortju 15 vuoden kuntoutusrumbasta: “Nyt olen kunnossa”

“Kappale on kasvattanut minua”

Jonna kertoo, että Ei enää pelkää -kappaletta on työstetty pitkään, hartaasti hiljaisuudessa.

“Kuunneltu sielun värähtelyjä ja käännetty mennessä monta kiveä. Tämä laulu on tässä kaiken keskellä kasvanut minulle suureksi, se on myös kasvattanut minua. Se on repinyt auki haavoja, mutta myös korjannut ja parantanut. Ja se parantaa, kuten musiikki parhaimmillaan tekee, jos vain otamme sen vastaan ehdoitta, täysin avoinna”, Jonna huomauttaa.

“Olen saanut laulaa laulun, jota pitkästä aikaa piti lähestyä aivan eri vinkkelistä. Se piti myös teknisesti laulaa toisella tapaa kuin monet aiemmat.”

“Suuri ja henkilökohtainen julkaisu”

“Minulle tämä on todella suuri ja henkilökohtainen julkaisu.”

→ Lue myös: Jonna Ortju mainostaa kotiseutuaan: kutsuu koko kylän Lievestuoreen Liisan musiikkivideon kuvauksiin!

Ei enää pelkää -sinkun on säveltänyt Antti Kleemola ja sanoittanut Johanna Viksten. Sovituksen ovat tehneet Viljami Salo ja Joonas Almila, ja tuotannosta vastaa siis Jonnan oma poika ja “äidin rakas pikku pallopää” Viljami.

“Kiitos mielenkiintoisesta ja silmiä avaavasta yhteistyöstä, jossa äitikin sai oppia taas paljon uutta. Tämä oli melkoinen matka yhdessä ja toivon, että me tehdään näitä vielä monta lisää!” Jonna toivoo pojaltaan.

Jonna naurattaa tänään Maitolavan madonnat -ensi-illassa

Tänään perjantaina Jonna esiintyy ensi-illassa Taulun kartanon kesäteatterissa Toivakassa, missä suosittu Maitolavan madonnat -musiikki-iloittelu saa jatko-osan Haku päällä. Jonnan kanssa hurvittelemassa nähdään Meiju Suvas.

Musiikkinäytelmä pyörii Taulkun kartanon Riihiteatterissa 5.8. asti. Liput voi varata tästä.