Ota yhteyttä

Suurtanssit

Juha-Matti Ahola Sinitaivaan hurjasta keikkasuosiosta: ”Kävin kotona sentään pyykillä” – katso video

Sinitaivas-orkesterin rumpalisti-laulaja Juha-Matti ”Juhis” Ahola iloitsee videohaastattelussa orkesterin hyvästä keikkatilanteesta ja sanoo, että tämän ja ensi vuoden keikat alkavat olla jo myytyjä. 

Julkaistu

@

Sinitaivas-orkesterin rumpalisti-laulaja Juha-Matti ”Juhis” Ahola iloitsee videohaastattelussa orkesterin hyvästä keikkatilanteesta ja sanoo, että tämän ja ensi vuoden keikat alkavat olla jo myytyjä.

Jo vuonna 2007 perustetun Sinitaivaan suosion salaisuutta Juhis ei osaa nimetä.

”En oikeastaan tiedä. Meillä on paljon instrumentteja ja stemma-lauluja, kai se on sellaista…”

Sinitaivas: Juha-Matti Ahola – rummut, laulu | Jukka Lehtimäki – koskettimet, haitari, laulu | Jarno Pasma – basso, laulu | Elias Marjomäki – kitarat, mandoliini, laulu | Jyri Laitila – puupuhaltimet, perkussiot | Tommi Jalo – vaskipuhaltimet, perkussiot.

”Ainutlaatuiset lomaedut”

Koska keikat on tiedossa jo puolitoista vuotta eteenpäin, se tuo helpotusta lomien suunnitteluun.

”On hyvä tilanne ja suorastaan harvinaislaatuista, että voidaan sopia itse loma-ajat. Nykypäivän Suomessa tällainen keikkamäärä ja edut, joita bändi on tuonut… se on ainutlaatuista ja pitää olla kiitollinen.”

Enimmillään yhtye on tehnyt 200 keikkaa vuodessa. Juha-Matti hymyilee, että kaikki orkesterin pojat ovat ”tavallaan perheellisiä”. Miten perhe pysy mukana moisissa keikkamäärissä?

”Pysyy ja pysyy. Joillain pysyy, joillain ei”, itsekin taannoin avioeron läpikäynyt Juhis kiemurtelee videolla hyväntuulisesti.

”Rakkaudella vaalitaan”

Entä miten sitä suhdetta vaalitaan?

”Rakkaus. Sitä se on. Tämä on duunia meille. Joka lähtee muusikon matkaan, se pitää tiedostaa. Jotkut ovat ulkomailla töissä, projekteissa pitkään. Me sentään käydään välillä kotona. Tänäänkin kävin pesemässä vähän pyykkiä”, Juha-Matti Ahola nauraa.

Sinitaivas esiintyi täpötäydellä Suurtanssit-risteilyllä Europalla 10.-11.2.2019 yhdessä Lasse Hoikan ja Souvarien kanssa. Voit lukea Suomen suosituimmasta tanssiristeilystä lisää tästä.

Katso Sinitaivaan keikat tästä.

 

KATSO Juha-Matti Aholan haastattelu Suurtanssit-risteilyltä:


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!