Ota yhteyttä

Suomen suurin tanssiristeily

Tanssi ja nauti laivalla: suositut Suurtanssit kerran kuussa Europalla

Suositut Suurtanssit-risteilyt Silja Europalla tanssittavat kerran kuukaudessa. Kaksi tähtiartistia ja -orkesteria, hauskaa ohjelmaa ja mahtavaa tunnelmaa! Juontajina Eeva Malin & Jari Peltomäki.

Julkaistu

@

Suositut Sunnuntain Suurtanssit -risteilyt täyttävät Silja Europan kerran kuukaudessa sunnuntaisin.

Kaksi hienoa tanssiorkesteria -ja artistia, mukavaa yhdessäoloa, rentoja visailuja, shoppailua, herkuttelua – ja ennen kaikkea tanssin hurmaa! Suurtanssit tarjoavat elämyksiä joka aisteille.

Tällä 22h Tallinkin-tanssiristeilyllä ehtii käydä myös maissa: Tallinnassa voi viettää maanantaiaamuna mukavasti nelisen tuntia – kunnes laiva ja päivätanssit kutsuvat!

Suurtanssien juontajina ovat tutut suosikit Eeva Malin ja Jari Peltomäki, jotka vetävät risteilyllä mm. leppoisat Musavisan sekä Pubivisan.

Varaa heti oma Suurtanssit-risteilysi tästä.

Leif Lindeman esiintyy sekä 8.3. Suurtansseissa että 24.5. Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä Europalla.

KEVÄÄN 2020 PÄIVÄMÄÄRÄT:

 

Muista myös Suomen suurin tanssiristeily su 24.5.2020 Europalla: ainutkertaisilla keikoilla Leif Lindeman & Amore, Neitoset sekä harvinaisen erikoiskeikan tekevät legendaariset Matti ja Teppo. Runsaasti erikoisohjelmaa, myös bussikuljetukset maakunnista. !

Matti ja Teppo aloittavat historiallisen keikkakesänsä ainutkertaisella keikalla Europalla 24.5.20.

Suurtansseja ja suomalaista tanssimusiikkia tukemassa:

 


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

Suomen suurin tanssiristeily