Ota yhteyttä

Uutiset

Laulajat järkyttyivät Olli Lindholmin kuolemasta: “Pohjaton ikävä, lumivalkoista matkaa”

Julkaistu

@

Yö-yhtyeen solistina tunnettu Olli LIndholm menehtyi tänään tiistaina (12.2.2019) vain 54-vuotiaana. Lindholm oli saanut äkillisen sairauskohtauksen kotonaan. Lindholmia jäävät kaipaamaan kaksi aikuista lasta, jotka hän sai entisen vaimonsa Satun kanssa, sekä hänen naisystävänsä Eveliina.

Suomalaiset ovat ottaneet tv:stä tutun laulajatähden yllättävän poismenon järkyttyneinä vastaan. Kuolema on muutenkin korjannut satoa alkuvuonna: Harri Marstio, Matti Nykänen ja nyt Lindholm.

“Niin hämmentynyt fiilis”

Myös monet tanssitähdet ja muut muusikot ovat ilmaisseet järkytyksensä ja surunsa Olli Lindholmin poismenosta.

“Siirryit toiselle puolelle legendojen joukkoon. Musiikkisi jää elämään ja itselleni jäi kivat muistot muutamista kohtaamisistamme”, tangokuningas Marko Lämsä muisteli.

“Niin hämmentynyt ja surullinen fiilis. Oli kunnia tavata ja jakaa lava kanssasi; Oli aikoinaan kova juttu nuorelle miehelle! Muistoasi ja musiikkiasi kunnioittaen, Tommi”, kirjoitti Tommi Soidinmäki.

“Viime keväänä olimme Ähtärissä konsertoimassa. Oli ilo ja kunnia tavata. Osanottoni omaisille”, kirjoitti puolestaan Kari Hirvonen ja julkaisi yhteiskuvan:

“Kyyneleistä ei meinannut tulla loppua”

Virve Rostin sydän särkyi suru-uutisesta.

“Melkein tasan viisi vuotta sitten sain Kanarialle viestin pojanpoikani Reinon syntymästä ja samana iltana Iskelmä-baarissa oli Ollin keikka. Esitys alkoi laululla ”Ihmisen poika” ja mulla aukes hanat aivan täysillä, eikä kyyneleistä meinannut tulla loppua”, Virve kertoo.

“Kolme viikkoa sitten juteltiin Ollin kanssa melko syvällisiäkin ja tietysti kerroin, kuinka tuo viiden vuoden takainen oli kolahtanut. Olli oli iloinen, kun sai tuottaa elämyksen. Ei tätä nyt voi käsittää. Lumivalkoista matkaa, Olli Lindholm.”

“Niin väärästä päästä lähtee nyt ihmisiä. Voimia Ollin omaisille.” – Matti Silmu

“Olipas paska uutinen tähän päivään. Lepää rauhassa.” -Rami Rafael

Marko kyynelehti radiojuonnossa

Marko Maunuksela oli juuri aloittamassa suoraa Paikka auringossa -radiolähetystä Radio Suomessa, kun kuolinuutinen tuli julki ja tangokuningas joutui vaihtamaan lennosta lähetyksessä soitettavat kappaleet.

“Valitsin ekaksi kappaleeksi Ollille sen kaikkein rakkaimman laulun. Ihmisen poika. Lenni-Kalle Taipaleen säestyksellä. Siitä aukes sellaset hanat, että juonnosta ei tullu enää mitään. Vaikka Itse en Olli Lindholmia tuntenut, pari kertaa vain tapasin, niin Yön ja Ollin merkitys on ollut itsellenikin hyvin suuri.”

Jessicalta loppuivat sanat

Laulaja Jessica Uussaari kisaili The Voice of Finland -ohjelmassa Ollin joukkueessa vuonna 2016.

“Nyt ei sanat riitä…  Päällimmäisenä kiitollisuus ja arvostus Ollia kohtaan. Hän ehti opettaa niin paljon Voice of Finland matkan aikana. Totta se on, etten ilman häntä olisi edes tässä pisteessä. Hän opetti heti alusta lähtien, että työ alkaa vasta ohjelman jälkeen. Hyvää matkaa sinne taivaaseen”, Jessica toivotti yhteiskuvan kera:

Raumalainen Jessica Uussaari (vas.) oli Ollin tähtivalmennettava The Voice of Finland -tv-kisassa 2016.

“Valontäyteistä matkaa”

Myös laulaja Anna Puu on ilmaissut järkytyksenä työkaverinsa poismenon johdosta. Anna ja Olli tuomaroivat The Voice of Finland -tv-ohjelmaa liki kolmen kauden ajan.

“Sinä olit suomalainen mies, joka ei pelännyt puhua tunteista. Sinussa yhdistyi tietynlainen ehdottomuus ja kovuus sekä äärimmäinen herkkyys ja lämpö. Olit sielultasi levoton nuori ja sinun sisälläsi asui tuo sama kitaraa soittava Olli vuodelta -85, sen näki sun katseesta ja veikeästä hymystä. Toivon sinulle valontäyteistä matkaa tuonpuoleiseen, Olli. Sinua tulee suuri ikävä.”

“Uutinen luhisti lattialle”

Surun murtama Suvi Teräsniska julkaisi kuvan hiihtokavereistaan, joista “molemmat ovat nyt poissa”.

“Uutinen saavutti minut myös tänä aamuna ja luhisti keittiön lattialle. Tähän hetkeen en muuhun pysty kuin julkaisemaan tämän viiden vuoden takaisen kuvan, jossa ollaan Ylläksellä hiihtämässä Ollin ja mummon kanssa ja pätkän Yön hienoimmasta biisistä. Jonain päivänä hiihdetään sitten taas kaikki yhdessä ikihangella.”

KUUNTELE Suvi Teräsniskan & Yön ja Olli Lindholmin kaunis duettohitti Särkyvää:

KATSO Yön Ihmisen poika -kappale akustisena live-versiona:

 


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.