Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Juha Metsäperä täytti 40: Taikakuu järjesti yllätysbileet

Julkaistu

@

Taikakuun solisti Juha Metsäperä täytti tasavuosia eilen torstaina (11.4.19). Suositulle tanssitähdelle tuli 40 vuotta täyteen.

Orkesterin pojat järjestivät Juhalle yllätyksen jo ennen juhlia.

”Juhlittiin me vähän jo viime lauantaina… Juha luuli, että ajellaan Saariselältä Tampereelle koko päivä, mutta mehän oltiin järkätty pieni yllätys Juhalle Ouluun”, Taikakuun jäsenet paljastavat.Illanvietto saunassa

Juhlakalun yllätysjuhlat Oulussa onnistuivat täydellisesti.

”Kaverit odotti saunatiloissa valmiina kun saavuttiin kohteeseen, oli siinä mestarilla ihmettelemistä kun porukka oli valmiina illanviettoon ilmapallojen ja serpentiinien kanssa!”

Mainos

Taikakuu esiintyy tänään Kiteellä Karhussa ja huomenna Joensuussa ravintola Las Palmasissa. Keikoillakin on tarkoitus Juhaa juhlistaa. Katso Taikakuun keikat tästä.

”Hieno mies kertakaikkiaan tuo Juha, vielä kerran suuresti onnea”, Taikakuun soittajat onnittelevat.

”Elämälle kiitos”

Juha Metsäperä on onnitteluista ja juhlapäivästä kiitollinen.

”Elämälle kiitos 40 vuodesta!  On ollut sen verran hieno matka että kyllähän tätä mielellään jatkais vähintään toiset 40”,  Metsäperä sanoo.

 

Mainos


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!