Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Werannan debyyttisinkku maalaa suomalaista sielunmaisemaa – katso video

Julkaistu

@

Weranta on  julkaissut tänään perjantaina (12.4.19) ensimmäisen oman singlensä nimeltään Ohikulkija.

“Biisin teksti on hyvin tarinallinen ja koemmekin, että tarina maalaa monen suomalaisen sielunmaisemaa. Vaikka tavoittelimme radiokelpoista kappaletta, halusimme myös tehdä kappaleesta tanssittavan”, Werannan pojat kertovat.

“Sinkkumme on siis niin sanotulla artistiurallamme ensimmäinen askel, mutta myös hyvä lisäys tanssilavaohjelmistoomme.”

Weranta on viiden ammattimuusikon muodostama tanssiorkesteri Keski-Suomesta. Yhtyeen laaja kokemus eri tanssityyleistä ja näiden vahva dynaaminen tulkinta tuo uudenlaista tuulivoimaa tanssimusiikkiin. Perinteinen tanssimusiikki täydentyy myös rehdillä haitarisäestyksellä ja kontrabassolla.

Orkesteri on myös SMOrk 2019 -semifinalisti. Orkesterissa soittavat Esa Hakkarainen – laulu, Heikki Isoniemi – kitara, Eetu Suutarinen – basso, Ossi Peltoniemi – koskettimet ja Ville Mikkola – rummut.

Katso Werannan keikat tästä.

 

KATSO JA KUUNTELE Werannan debyyttisinkku Ohilkulkija (säv. Harri Pekkarinen, san. Jani Vainionmäki, sov. Weranta) 2019:Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.

Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.