Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Jukka Hallikainen jäi rannalle – toisen tangokuninkaan rakas pääsi eduskuntaan

Julkaistu

@

Sunnuntaina (14.4.19) pidetyissä eduskuntavaaleissa ehdolla ollut tangokuningas Jukka Hallikainen ei päässyt läpi. Kokoomuksen ehdokkaana ollut miehikkäläinen Hallikainen keräsi Kaakkois-Suomen vaalipiirissä 1066 ääntä eikä tullut valituksi.

Ensikertalaiselle äänimäärä on kuitenkin hyvä.

”Iloisin mielin aurinkoiseen päivään. Emme nyt saaneet kaakosta omaa edustajaa mutta työ jatkuu ja seuraaviin vaaleihin lähdetään uusilla askelmerkeillä”, Jukka Hallikainen lupasi.

”Minun rakkaani on uusi kansanedustaja!”

Sen sijaan toisen tangokuninkaan, vuoden 2001 voittajan Erkki Räsäsen kotona oli sunnuntaina syytä juhlaan.

”Se oli siinä. Minun rakkaani on uusi kansanedustaja!” Räsänen ilmoitti ylpeänä, kun hänen naisystävänsä Hanna Huttunen selvisi toisella yrittämällä eduskuntaan.

Syke kävi korkealla

Keskustaa edustava outokumpulainen Huttunen sai Savo-Karjalan vaalipiirissä komeat 4155 ääntä ja meni kirkkaasti läpi. Ääniä tuli edellisiin eduskuntavaaleihin verrattuna toistatuhatta enemmän.

”Se on sitten totta. Tulin valituksi kansanedustajaksi”, Hanna Huttunen iloitsi ja kertoi sykkeensä olleen tulosten ratketessa peräti 131.


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Paljastamme verkkokauppojen alekoodit! Katso ja säästä nettishoppailullasi. Tunnettujen suosikkikauppojen kovimmat tarjoukset!
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.