Teijo Lindströmillä menee lujaa: Rooli saksalaisessa elokuvassa ja uusi orkesteri

Teijo Lindströmillä menee lujaa: Rooli saksalaisessa elokuvassa ja uusi orkesteri

Teijo Lindströmillä menee lujaa: Rooli saksalaisessa elokuvassa ja uusi orkesteri

Teijo Lindström kertoo mukavia uutisia: pientä keikkataukoa talvella pitänyt tangokuningas palaa täynnä tarmoa kevään keikkalavoille ja  luvassa on jopa kansainvälinen elokuvarooli!

“Kesän teatteriroolin lisäksi minut pyydettiin mukaan saksalaiseen elokuvaan! Tulen myös säveltämään musiikkia tähän samaiseen elokuvaan! Tämä on upea juttu!” Teijo intoilee.

Berliiniin jo kuun lopulla

Tanssitähti suuntaa jo huhtikuun lopussa Berliiniin elokuvan kuvauksiin. Lindström vihjaili ulkomaan valloituksestaan joulukuussa Tanssiin.fi:n videohaastattelussa (katso video tästä).

“Ensi keväänä lähdetään ja laajennetaan Suomen rajojen ulkopuolelle. Olen aina haaveillut isosti. Ajatellut, että olen sen ikäinen, että nyt on pakko mennä niitä kohti, muuten jäädään seisomaan.”

Nyt hän sanoo, että unelmat käyvät toteen.

“Tämä on upea juttu”, Teijo huokaa.

“Olen sanonut, että tämä vuosi on täynnä muutoksia.”


Voita 1000€ lahjakortti Lidliin! Osallistu arvontaan, klikkaa heti tästä!

Mika Sihvolan Orkesteri säestäjäksi

Maaliskuun lopulla Teijo Lindström yllätti kertomalla, että vain runsaan vuoden kestänyt yhteistyö Royal Sound -orkesterin kanssa päättyy tänä keväänä.

Nyt hän paljastaa uuden orkesterinsa.

“Toukokuun alusta lähtien lähden kiertämään lavoja uuden, upean orkesterin kanssa. Bändi, jonka muusikot ovat kokeneita huippuammattilaisia, on nimeltään MiSio!”

MiSio eli Mika Sihvolan Orkesteri kiersi viimeksi tangokuninkaallisten kanssa viime syksynä sekä jonkin aikaa myös vain Jarno Kokon kanssa.

Vielä huhtikuun keikat Teijo tekee Royal Soundin kanssa. Katso Teijo Lindströmin keikat tästä.


ERIKOISTARJOUS vain meiltä: Kokeile nyt Storytelin e- ja äänikirjapalvelua 30 päivää ilmaiseksi. Et sitoudu mihinkään.
Nivelkivut nyt pois Suomen Terveysravinnon tehokkaan Nivel C10 avulla - 120 kapselia (2kk annos) vain 35,70€. Tilaa heti tästä!
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

 

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesi