Kalle Jussila juhlii synttäreitään ilmaiskeikalla Kanarialla

Kalle Jussila juhlii synttäreitään ilmaiskeikalla Kanarialla

Kalle Jussila juhlii synttäreitään ilmaiskeikalla Kanarialla

Kalle Jussila täyttää tänään lauantaina (2.2.19) 58 vuotta. Ei ihan tasavuosia, mutta pian lienevät isot juhlat tiedossa… Synttäreitään Kalle saa viettää Espanjan auringossa, sillä hän on parhaillaan yhdystetyllä loma- ja keikkamatkalla Kanarialla, Playa del Inglésissä.

Tänään Kalle esiintyy Tanssikellari Foxissa, ja ravintola kunnioittaakin tanssitähden juhlapäivää tarjoamalla kaikille vapaan pääsyn.

“Meillä on tänään juhlailta, nimittäin Kallella on synttärit”, tanssipaikka ilmoittaa.

Olipa Kalle käynyt synttäreidensä kunniaksi eilen myös parturissa Inglésissä.

Kalle Jussila on tangoprinssi. Hän sijoittui Seinäjoen tangomarkkinoilla vuonna 2013 neljänneksi ja vuoden 2015 kovan kisan lopputuloksena oli toinen sija.

Katso Kalle Jussila & Quattro -orkesterin keikat tästä.

Tänään synttäreitään muuten viettävät myös Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion poika Aaro, joka täyttää yhden vuoden, sekä laulaja Frederik, 74.

 

KUUNTELE tästä Kalle Jussilan kesäkuussa 2018 julkaistu kappale Enkelini (sov. Pertti Jalonen, säv: Kalle Jussila,  Ilkka Vainio Tuotanto Oy):


Pidä huolta miehisyydestäsi. ProstaCare on monipuolisesti terveyttä edistäviä ainesosia sisältävä tehotuote, joka on suunnattu jo nuoruusvuotensa ohittaneille miehille. Klikkaa tästä tarjoukseen -50%!
TARJOUS! Tilaa ET-lehti nyt huippuhintaan 29€ / 3kk (norm. 52€). Voit valita lahjaksi upean design-tuotteen, esim. Iittalan lyhdyn. Klikkaa heti!
Huiman halvat matkat ja äkkilähdöt! Top10Matkatarjoukset on Suomen suurin matkailun tarjoussivusto. Myös pitkät matkat Espanjaan superedullisesti!

 

Tykkää ja jaa:

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE