Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Näin laulaa tangokuningatar Tiina Räsäsen tytär The Voice of Finland -kisassa – katso video

Julkaistu

@

Tangokuningatar Tiina Räsänen nähtiin jännittämässä televisiossa torstaina, kun Neloselta nähtiin The Voice of Finland -laulukisan jakso, jossa lauloi Tiinan tytär Julia Suursalmi, 20.

Kuopiossa asuva Julia tulkitsi klassikobiisin River deep, mountain high, ja kuten videosta selviää, Julia pääsi jatkoon.

Myös Tiinan isäpuoli Petri Hervanto on entinen tangokuninkaallinen. Tiina on vuoden 1994 tangokuningatar ja Petri vuoden 1999 tangokuningas. Julian isä taas on tunnettu radiojuontaja Mikko Suursalmi. Julia opiskelee restonomiksi ja työskentee koulun ohella hampurilaisravintolassa.

The Voice of Finland (TVOF) nähdään torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella. Tänä vuonna mukana on tangoväriä enemmänkin, sillä myös tangokuningas 2006 Marko Lämsä nähdään TVOF:ssa.

KATSO Julia Suursalmen hieno esitys tästä:


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!


Lähde ladulle tai rinteeseen - suomalaisen Haltin laadukkaat tuotteet kruunaavat ulkoilusi. Klikkaa tästä verkkokauppaan.