Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Keuhkokuume ja karanteeni iskivät Ässiin: “Emme ala ottamaan riskiä”

Tanssiorkesteri Ässien muusikot ovat huolista huolimatta julkaisseet uutta musiikkia. Kuuntele uusi sinkku Eletään nyt.

Julkaistu

@

Ässät-orkesterin solisti Lare Siltala Kanarialla.

Suosittu oululainen tanssiorkesteri Ässät on joutunut viettämään hiljaiseloa viime viikkoina.

“On tullut paljon kyselyjä, miksi Ässät eivät osallistu ilmaiskeikkojen striimaukseen”, Ässien pojat kertovat.

Isoja syitä on ainakin kaksi: solisti Lare Siltalan karanteeni sekä kosketinsoittaja Tuomo Naumasen sairausloma. Tuomo on ollut puoli vuotta poissa pelistä keuhkokuumeen vuoksi.

“Tuomo on jo toipunut, mutta ei haluta riskeerata. Siksi emme ala ottamaan riskiä tässä hetkessä. Olemme kiitollisia muiden artistien ja orkestereiden kyvystä tuottaa tanssikansalle näitä live-keikkoja.”

→ Lue myös: Ässien solisti hermostui vandalismiin: “Kuka repi keikkajulisteet ja levitti väärää huhua?”

Laren Kanarian-matkasta pakkokaranteeni

Lare Siltala vietti maaliskuuta Espanjan Kanariansaarilla, mistä hän pääsi vaimonsa kanssa viime hetkillä takaisin Suomeen maaliskuun lopulla. Lare on nyt kahden viikon pakkokaranteenissa.

Maailman menoa ja nykytilaa on ollut aikaa miettiä.

“Todella mietteliääksi se välillä vetikin, kun emme olleet varmoja kotiutumisen ajankohdasta. Hymy silti irtosi lopulta, kun vihdoin lykästi ja saimme lennot Finnairin koneeseen. Lento laskeutui turvallisesti Suomeen ja vuokra-autolla hurruuttelimme kotia Ouluun Helsinki-Vantaan lentokentältä. Nyt vietellään pari viikkoa karanteenissa ja suunnitellaan tulevia kuvioita”, Lare kertoo.

Muunlaisesta hiljaiselosta huolimatta Ässiltä ilmestyi uutta musiikkia. Eletään nyt -kappale on saanut hienon vastaanoton ja kipusi jopa Radio Pookin listaykköseksi!

“Eletään nyt

eikä huomiseen

tuhlata unelmii.”

→ Lue myös: Ässien uutuus on suklaisen makea tanssikappale – kuuntele

Lare kertoo, että kappaleen julkaisua suunniteltiin jo syksylle 2019, mutta sitä päätettiin siirtää yhteistuumin tähän kevääseen 2020.

Reijo Päkkilä lähetti minulle taannoin Marko Jolkkosen tekemän demon. Kuuntelin sen muutaman kerran ja ajattelin, että tässähän on mukava kappale jälleen kerran Reijolta”, Lare kertoo kappaleen synnystä.

“Kukapa meistä olisi uskonut, että tällainen aika tulee ja kappaleen teksti on erittäin sopiva maailmalla vellovaan tilanteeseen.”

 

KUUNTELE Ässien Eletään nyt (säv. Marko Jolkkonen, san. Reijo Päkkilä, sov. Marko Jolkkonen) 2020:Seiska on Suomen suosituin tv- ja viihdelehti! Tilaa nyt huimaan tarjoushintaan vain 2,40€/nro!
Mahtava VitaePro-tutustumistarjous – kokeile nyt puoleen hintaan
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!