Ota yhteyttä

Orkesterit

Ässien solisti hermostui vandalismiin: ”Kuka repi keikkajulisteet ja levitti väärää huhua?”

Suositun Ässät-tanssiorkesterin Lare Siltala on ihmeissään orkesterin kokemasta vahingonteosta. ”Tanssin pitäisi olla iloinen asia.” Lue lisää!

Julkaistu

@

Suositun Ässät-tanssiorkesterin laulusolisti Lare Siltala on ihmeissään orkesteriinsa kohdistuneesta vahingonteosta.

Tapahtumat liittyvät Ässien pikkujoulukeikkaan Tervolahovissa Tervolassa viime lauantaina (14.12.19).

”Onneksi keikka meni kuitenkin hyvin ja meillä kaikilla oli hauskaa”, Lare kertoo Facebookissa.

”Joku oli repinyt julisteita ja laittanut huhun liikkeelle, että meidän keikka oli peruttu, tietoomme tuli, että huhu saavutti ainakin yhden isomman porukan, joka päätti tästä syystä olla tulematta (n. 30 hlöä).”

→ Lue myös: Tänäänkin on tanssitähtien juhlapäivä: Anita Hirvosella synttärit, Siltalan Larella hääpäivä

Mainos

Lare on todella harmissaan tapahtuneesta.

”Harvoin sanon, mutta nyt on aihetta. Kyllä elämä on ihmeellistä, tanssin pitäisi olla iloinen asia ja mitähän näiden vandalismien päässä pyörii, vai pyöriikö mitään?”

Kuten Lare totesi, tanssimisen ja keikkailun pitäisi olla iloinen asia, joka yhdistää ihmisiä ja tuottaa mielihyvää – ja esiintyjille myös toimeentuloa.

Mainos

Ässien kokema ikävä vahingonteko on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Kommentit ovat olleet epäuskoisen tuomitsevia.

”Voi helevata sentään!”

”Kuka tällaista sairasta kiusaa tekee?”

”Tämmöistä kärsii ensisijaisesti tanssien järjestäjä, orkesteri sekä loppupeleissä ihmiset, jotka ovat suunnitelleet iltansa ja iloisin mielin lähdössä liikkeelle”, Lare Siltala suree.

→ Lue myös: Ässien uutuus on suklaisen makea tanssikappale – kuuntele

Ässät on vuonna 1978 perustettu oululainen tanssiyhtye. Katso Ässien keikat tästä.

 


Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat. Ei sitoutumisaikaa. Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin kännykästäsi tai tabletiltasi. Kokeile Nextorya nyt 14 päivää ilmaiseksi!
Matti ja Teppo avaavat historiallisen keikkakesänsä 24.5.20 Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä Europalla. Ainutkertainen erikoiskeikka! Lisäksi Leif LIndeman sekä Neitoset. Varaa heti!
Hulavanne on neljä kertaa kävelyä tehokkaampaa. Kiinteydy ja laihdu! Tilaa nyt painohulavanne tarjoushintaan, alk. 29,90€. Klikkaa ja toimi heti!
Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!