Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Lapinlahden juusto- ja viinijuhlat panostaa tanssiteemaan

Julkaistu

@

Lapinlahden juusto- ja viinijuhlat ovat Ylä-Savon suurin yksittäinen kesän tapahtuma ja tänä vuonna juhlissa painotetaan selkeästi tanssiteemaan.

Kesän 2019 esiintyjät on julkaistu ja tapahtuman esiintyjinä nähdään Vain elämää -ohjelmastakin tuttu iskelmätähti Anne Mattila, tangokuningas Aki Samuli sekä tangoprinssi Jarno Itkonen orkestereineen.

“Tanssipanostuksemme näkee kesän esiintyjäkattauksesta ja toimimme myös yhteistyössä SuomiViihde-lehden kanssa. Juhlissa järjestetään  SuomiViihde-tanssit sekä tanssikurssi yhteistyössä Tanssikoulu Hurman kanssa”, Lapinlahden juusto- ja viinijuhlien ohjelmapäällikkö Jarno Itkonen kertoo.

Juhlat järjestetään Lapinlahdella jo 22:n kerran ja tapahtuma kerää yleensä reilut tuhat henkeä viettämään gaala-henkistä iltaa hyvien juustojen, viinien ja ystävien parissa nauttien illan musiikillisesta annista. Juhlat pidetään 3.8.2019 Lapinlahden jäähallissa.

Lisätietoja tapahtumasta saa tästä linkistä.
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.