Ota yhteyttä

Uutiset

Syöpään kuoleva Jarmo Pellinen videolla: “Lämmin kiitos tuesta” – kieltäytyi saattohoidosta

Julkaistu

@

Jarmo Pellinen sanoo olevansa sydämensä pohjasta kiitollinen saamastaan tuesta.

“Olen valtavan ilahtunut ja suorastaan liikuttunut siitä, että tuiki tuntemattomat ihmiset ovat tsempanneet ja viestitelleet minulle. Siitä on ollut iso apu tämän todella raskaan syöpätaistelun keskellä”, Jarmo Pellinen kertoo.

“Kun toissa viikolla selvisi, että syöpähoitoni lopetetaan tuloksettomina ja siirryn elämään “jatkoajalla”, minun postilaatikkoni Messengerissä humpsahti täyteen. Viestejä on tullut satoja ja taas satoja. Olen niistä äärettömän kiitollinen, ja haluan vain sanoa: lämmin kiitos teille kaikesta tuesta.”

“Elä eläämäsi nyt”

Vuoden 2015 Seniori tangokuningas sairastaa parantumatonta vatsasyöpää. Viimeinen, ratkaiseva hoitojakso päättyi tammikuun alussa, jolloin saatiin tulokset siitä, tepsiikö hoito vai ei. Valitettavasti tuomio oli tyrmäävä.

“Lääkäri sanoi, että elä elämääsi nyt, kun se vielä on mahdollista ja kun liikkumaan pikkaisen pääset”, Jarmo kertoi tuolloin.

“Syöpä oli levinnyt, joten kyllä tässä loppulaskenta alkoi.”

“En halua kuulla kuolinpäivääni”

Mäntsälässä avopuolisonsa kanssa asuva Pellinen hymähtää, että heti seuraavana päivänä hoidon loppumisesta tuli soitto Helsingin saattohoidosta.

“Halusivat minut sinne. Sanoin, että en ole saattohoidon potilas. Minä en halua tulla sinne enkä halua kuulla kuolinpäivääni.”

Tällä hetkellä Jarmo Pellinen sanoo voivansa olosuhteisiin nähden hyvin. Hän saa enää lääkitystä kipuihin, mutta saa olla omassa kodissaan rakkaan avopuolisonsa kanssa.

KATSO videolta Jarmo Pellisen terveiset:

 

KUUNTELE tästä Jarmon toivekappale, Takaisin en sua saa (säv.san. Pepe Enroth):
Milloin viimeksi lähetit kukkia? Interflora välittää tunteesi Suomen lisäksi 140 maahan. Yllätä kukkasin!