Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Leif Lindeman nauttii Kanarian-lomasta: Veneilyä Atlannin aalloilla – katso kuva pojan kanssa

Julkaistu

@

Leif Lindeman lomailee parhaillaan Kanarialla, Playa del Inglésissä, kuten niin monet muutkin tanssitähdet tammi-helmikuussa.

Leifillä on jälkikasvuakin mukana, sillä hän julkaisi iloisen veneilykuvan Atlantilta poikansa Terno Lindemanin, 18, kanssa:Leif on kertonut, että tykkää tuulettaa aivojaan vesillä. Koti-Suomessakin hän viilettää vapaa-aikanaan järvellä. Kanarialla hän suuntasi aalloille myös tänään ystävänpäivänä:

Veneretkeilyn  ja auringosta nauttimisen ohella Leif on keikkaillutkin Kanarialla. Hän esiintyi Tanssikellari Foxissa jo maanantaina ja tänään torstaina Leif keikkailee Foxissa uudelleen, ystävänpäiväntanssien merkeissä.

Katso Tanssikellari Foxin keikat tästä.

Leif palaa Suomeen viikonloppuna. Kotimaassa keikat alkavat ensi viikon perjantaina 22.2. Oulusta, missä Leif ja Amore-orkesteri esiintyvät Radisson Blu -hotellin suosituissa Tähtitansseissa ravintola Toivossa.

 

KATSO videolta riemukkaita tunnelmia maanantain (11.2.19) Foxin-keikalta Kanariansaarilla:Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!