Ota yhteyttä

Uutiset

Suvi Teräsniskalta tunteikas purkautuminen Olli Lindholmista: “Hyvää ystävänpäivää sinne jonnekin”

Julkaistu

@

Suvi Teräsniska julkaisi tänään torstaina, ystävänpäivänä (14.2.2019) tunteikkaan kirjoituksen edesmenneen Olli Lindholmin muistoksi. Teräsniska ja Lindholm olivat pitkäaikaisia ystäviä ja työkavereita.

“Pari päivää tässä on mennyt kuin jossain usvassa. Mun yksi tärkeimmistä ja rakkaimmista ystävistä on poissa”, Suvi kertoo.

Yö-yhtyeen solistina ja The Voice of Finland -tv-ohjelman tähtivalmentajana tunnettu Olli Lindholm menehtyi äkilliseen, yllättävään sairauskohtaukseen viime tiistaina (12.2.2019) vain 54-vuotiaana.

Suvi kertoo, että hänen viimeiseksi kontaktikseen Ollin kanssa jäi pitkä puhelinkeskustelu.

“Viimeisimpänä on jäänyt mieleen pitkä puhelu, kun mä olin epäuskoinen ja en jälleen luottanut itseeni. Puhelun aikana Olli valoi muhun uskoa, että mulla on edessä pitkä ura ja saan olla ylpeä kaikista saavutuksistani: perheestä, kodista ja musiikista. Hän muistutti, että kenenkään ei tarvitse kadehtia eikä paheksua minua niin kauan kun mun elämä on tavallista ja rakastavaa, niin kauan kun kotona odottaa mun rakkaat ja mun elämää ei ohjaa skandaalit, maine tai raha.”

“Jokaisesta kerrasta kun hän otti lavalla kädestä kiinni, puristi ja halasi niin lujaa, että se sattui.” Kuva: Facebook.

“Olli oli taas onnellinen”

Suvi korostaa, että vaikka Olli oli lujaa tekoa, hän oli pohjimmiltaan herkkä ja empaattinen, surumielinenkin ihminen.

“Viimeisten vuosien vastoinkäymiset ottivat varmasti veronsa. Mä en läheskään aina osannut sanoa oikeita sanoja kun Ollilla oli vaikeaa, kuuntelin vain ja toivoin että paremmat päivät olisi vielä edessä. Olli oli huojentunut kun pitkä piina oikeudessa oli takana, mutta tuomionsa hänkin oli saanut: mediassa ja ihmisten silmissä. Syntipukki tuntui olevan selvä, varsinkin kun hän pysyi usein vaiti, eikä julkisesti halunnut mustamaalata ketään ympärillään”, Suvi sanoo.

“Viimeisimmissä puheluissa hän kertoi kuitenkin olevansa nyt onnellinen ja uskoi vahvasti tulevaan. Suunnitelmia riitti ja elämässä oli kerrankin positiivinen vire.”

Yhteisellä hiihtoretkellä. Kuva: Facebook.

Motkotti Suville lonkerosta

Suvi Teräsniska korostaa, että ei halua kommentoida tai antaa haastatteluja Ollista tätä enempää.

“Kerta toisensa jälkeen olen saanut myös kertoa tarinan siitä, kuinka minä aikanani eksyin Yön porukkaan. Pohjimmiltaan se perustui siihen, että Olli luotti muhun ja uskalsi ottaa kelkkaan mukaan täysin kokemattoman 17-vuotiaan tytön jolla oli vain palava halu laulaa.”

Suvi muistelee, että Olli saattoi olla ylihuolehtivainen.

“Olli taas oli aina kärkäs kommentoimaan jos istuin takahuoneessa lonkeropullo kädessä. Viimeisen kerran kimmastuin hänelle reilu vuosi sitten, huusin että mä täytän kohta 30 vuotta ja että ne hetket kun tästä on mua tarvinnut ojentaa, olivat 10 vuotta sitten. Sit naurettiin päälle ja halattiin. Todellisuudessa musta tuntui hyvältä, että Olli jaksoi vielä moisesta marmattaa ja mulla on myös se fiilis että Olli tiesi olevansa turhaan huolestunut.”

Suvi pääsi Ollin ja Yön mukaan 17-vuotiaana. Kuva: Facebook.

“Isäni uhkasi kalauttaa hampaat irti”

Suvi muistelee, kuinka hänen isänsä oli käynyt lukemassa lakia Ollille.

“Erään Levin keikan jälkeen mua hävetti kun isäni kävi avautumassa, kuinka hänen tyttöönsä ei sitten kajota tai hän kalauttaa hampaat irti. Mä olin vihainen, mutta Olli totesi tyynesti että ei kannata välittää, nuo sanat olivat vain todellista isän rakkautta ja sillä samalla rakkaudella hän kasvatti omia lapsiaan.”

“Laulujen tavoin myös muistot jäävät elämään ja ne painan sisimpääni ja tarkastelen niitä aina kun ikävä valtaa mielen.” Kuva: Facebook.

“Olen ikuisesti kiitollinen”

Suvi Teräsniska on ymmärrettävästi syvästi surullinen rakkaan ystävänsä yllättävästä poismenosta.

“Olen ikuisesti kiitollinen Ollille kaikista hetkistä, sanoista ja teoista, itkuista ja nauruista, ajomatkoista, hiihtoretkistä, kävelylenkeistä ja päikkäreistä. Jokaisesta kerrasta kun hän otti lavalla kädestä kiinni, puristi ja halasi niin lujaa, että se sattui.
Jää hyvästi Olli, yksi elämäni pienistä suurista miehistä”, Suvi sanoo.

“Hyvää ystävänpäivää sinne jonnekin.”

 


Milloin viimeksi lähetit kukkia? Interflora välittää tunteesi Suomen lisäksi 140 maahan. Yllätä kukkasin!
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.