Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Maria Tyyster edustaa Suomea ja tangoa Pohjoismaiden juhlagaalassa – kuuntele uusi sinkku

Julkaistu

@

Maria Tyyster on julkaissut uutta musiikkia. Vuoden 2014 tangokuningatar on itse sanoittanut kauniin ja herkän Palanen-kappaleen, jonka on säveltänyt Kai Jämsä.

Tyyster on aiemminkin kunnostautunut sanoittajana, hän kynäili mm. vuonna 2016 laulamansa Hauras-laulun sanat.

“Hetken vain, sut pitää sain mutten unohda koskaan. Palanen musta kuuluu sulle tiedät sen.” -ote laulusta Palanen

Säkylässä asuva Tyyster on ahkeroinut tämän kevään Seinäjoen Tangomarkkinoiden esikarsintakiertueella etsimässä uusia tangotähtiä. Keikkojen lisäksi hän työskentelee personal trainerina sekä opiskelee psyykkiseksi valmentajaksi. Armeijan käyneellä ilopillerillä on siis monta rautaa tulessa.

Tangoa Kööpenhaminan gaalassa

15. huhtikuuta Maria pääsee esiintymään suuressa gaalaillassa Kööpenhaminassa, missä juhlitaan Pohjoismaiden 100-vuotista ystävyyssuhdetta ja yhteistyötä.

Seinäjoen Tangomarkkinoita edustavat Marian lisäksi harmonikkataiteilija Taisto Lunkka, viulisti Jessica Uussaari sekä Lavatangon SM-kilpailun yleisen sarjaan voittajat 2018 Hanna-Leena Liukku ja Olli Syrjälä.

Konsertissa kuullaan suomalaista tangoa Mika Toivasen ja Kyösti Mäkimattilan kappaleella Tango kuuluu kaikille, minkä taiteilijatiimi esittävät myös osittain englanninkielisenä versiona (Tango – right to  you).


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

“Jännitän vastaanottoa”

On mielestäni erittäin tärkeää, että suomalaista tangoa ja kulttuuria viedään ulkomaille. Suomalainen tango- ja lavatanssikulttuuri on ainutlaatuista ja kertoo paljon suomalaisista historiallisista juurista”, Maria sanoo.

“Olen otettu ja kiitollinen, että pääsen edustamaan maatamme näin hienossa ammattilaisten porukassa ja upeaan gaalaan. Taitavat soittajat ja tanssijat sekä tietenkin upea tango! Jännittyneenä odotan, minkälaisen vastaanoton meidän suomen- sekä englanninkielinen tangoversiomme saa.”

Gaala nähdään Suomessa suorana lähetyksenä Yle Areenassa

Katso Maria Tyysterin keikat tästä.

KUUNTELE Maria Tyysterin Palanen-kappale (san. Maria Tyyster, säv. Kai Jämsä) 2019:


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!