Ota yhteyttä

Orkesterit

Orkesterit kiertoon: Nina Åkermanin Onnentähti Kari Hirvoselle – Ninalle uusi yhtye

Julkaistu

@

Kevät on orkesterikierrätyksen aikaa. Nyt vuorossa ovat suositut tanssitähdet Nina Åkerman ja Kari Hirvonen.

Tangoprinsessan rinnalla kulkenut Onnentähtiorkesteri siirtyy tangokuninkaan säestäjäksi.

“Kevät kolkuttelee jo ovella ja Onnentähdelle on luvassa uusia mielenkiintoisia keikkakuvioita. Kesäkuussa meillä on suuri kunnia aloittaa yhteistyö Kari Hirvosen kanssa, joten bändikeikkojen lisäksi on luvassa maailmanluokan tulkintaa suoraan Suomen Ähtäristä tutulla ja turvallisella Onnentähden säestyksellä”, Onnentähden pojat kertovat.

“Innolla yhteistyötä odottaen!” vuoden 2003 tangokuningas Kari Hirvonen iloitsi.

Katso Kari Hirvosen keikat tästä.

Onnentähti alkaa säestää Kari Hirvosta.Nina Åkerman puolestaan saa uuden orkesterin taakseen.

“Nyt on jännää kuhinaa keikkarintamalla. Huikeat muutoksen kevättuulet puhaltaa. Saanko esitellä uuden kokoonpanoni, joka kantaa nimeä ManTra. Bändi on täynnä kokemusta ja ammattitaitoa ja koottu pitkän linjan muusikoista”, Nina kertoo.

ManTrassa soittavat Harri Vainionpää rummut/laulu, Tom Granath koskettimet/laulu, Jussi Manninen basso/laulu ja  J-P Alanen kitara/stemmalaulu.

“Tällä kokoonpanolla aloitamme 3.5 Pavilta. Bändin nimi ManTra tarkoittaa suoraan käännettynä mielen instrumenttia tai säveltä ja sehän sopiikin teemaan.”

Katso Nina Åkermanin keikat tästä.

Nina Åkermanin uuden orkesterin nimi on ManTra.Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.