Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Maria Tyyster soitti poliisit keikalleen: “Känninen nuorisojoukko hyökkäsi kuin hyeenalauma”

Tangokuningatar Maria Tyyster joutui turvautumaan virkavallan apuun ensimmäisen kerran urallaan. “Tunsin itseni aika pieneksi”, Maria kertoo Tanssiin.fi:lle.

Julkaistu

@

Maria Tyyster joutui ikävään tilanteeseen lauantai-iltaisella keikallaan (28.7.19) Hinnerjoen kylätapahtumassa. Tangokuningatar joutui jopa turvautumaan polisiin apuun ensimmäistä kertaa urallaan.

“Kaikenlaista on tapahtunut muusikon uran varrella ja on tullut oltua keikalla vaikka millaisissa tilaisuuksissa… tänään oli hieno, hauska ja iloinen kylätapahtuma pienessä Hinnerjoen kylässä! Keikka oli hauska ja ihmiset iloisia”, Maria kertoo.

Kännihyökkäys keikan jälkeen

Mutta ongelmat alkoivat keikan jälkeen. Laulaja joutui päihtyneiden nuorten hyökkäyksen uhriksi.

“Keikan jälkeen nuoret hyökkäsivät lavalle meidän kamojen sekaan kuin hyeenalauma. Siinä sitten kun mentiin heitä hätistelemään, he hyökkäsivät sanallisesti meitä vastaan ja jouduimme tekemään töitä että saimme heidät pois”, Maria kertaa tapahtumien kulkua Tanssiin.fi:lle.

Mainos

Tangokuningatar kuvaa joukkoa “noin 10-15 henkiseksi porukaksi, täysi-ikäisyyden molemmin puolin olevia nuoria, joista osa näytti humalaisia miehuustaitojaan”.

“Eikä aikaakaan kun sama lauma astetta voimakkaampana hyökkäsi takaisin. Kyllä siinä äänentoistolaitteetkin sai osumaa.”

Tässä vaiheessa hätääntynyt Maria soitti poliisit.

“Minä soitin ja joku oli soittanut ennen minua myös poliisille.”“Ei mitään kunnioitusta”

Maria Tyyster päivittelee nuorten käytöstä.

“Tuntuu ettei nuorilla ole kunnioitusta toisen omaisuutta, aikuisia tai virkavaltaa kohtaan. Ja huolestuttavaa on, että samassa porukassa liikkuu tyypit, jotka yllyttää ja kuvaa samalla. Ja kaikki päissään kuin käet. Tuntee kyllä itsensä yksin aika pieneksi tuollaisten uhoavien isänmaantoivojen keskellä”, Maria puistelee päätään.

“Harmittaa näitten nuorten ja samalla myös vanhempien puolesta. Toivottavasti vanhemmat löysivät lopulta omansa ja kävivät korjaamassa nuorensa kotiin nukkumaan… kaikkea sitä pitääkin nähdä ja kokea!”

Maria sanoo, että muuten juhlat olivat todella onnistuneet.

“Ja Hinnerjoen kylä oli selvästi voimissaan!”

Katso Maria Tyysterin keikat tästä.

 


Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia öytöjä. Klikkaa heti tästä!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).