Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Hauska kuva: Mervi Kovero pääsi puoli metriä pidemmän koristähden kainaloon

Tangofinalisti Mervi Kovero ylsi 213-senttistä Lauri Markkasta rinnan korkeudelle.

Julkaistu

@

Tangofinalisti Mervi Kovero tapasi Helsingin yössä lauantaina koripalloilija Lauri Markkasen. Suomalaistähti pelaa työkseen Yhdysvalloissa NBA-ammattilaissarjassa legendaarisen Chicago Bulls -joukkueen riveissä.

Markkanen on 213 senttiä pitkä, joten samaan kuvaan asettunut Mervi ylsi koristähteä vain rinnan korkeudelle.

“Kaikki on suhteellista”, laulaja nauroi arviolta puolta metriä pidemmän Markkasen kainalossa.

Tangofinalisti Mervi Kovero pääsi koripallotähti Lauri Markkasen kainaloon. Pituusero on huima. Kuva: Facebook.Mervi oli nauttimassa mukavasta vapaa-illasta ystävättärensä, tangokuningatar Saija Tuupasen kanssa stand up -komediasta Helsingin Apollo Clubilla. Komediakeikalla esiintyi myös Saijan miesystävä Sami Hedberg.

“Komediaa parhaassa seurassa”, Mervi iloitsi kuvan kera:

Mervi nautti komediaillasta ystävänsä Saija Tuupasen kanssa. Kuva: Facebook.

Mainos

Mervi Kovero kisasi tänä kesänä Seinäjoen Tangomarkkinoilla ja pääsi superfinalistiksi asti. Myös vuosina 2013 ja 2014 Mervi sijoittui kolmen parhaan joukkoon.

“Aika hiljaiseksi veti tulos. Se ei ollut sitä mitä lähdettiin yhdessä hakemaan. Takki on tyhjä, mutta minun energia riittää kyllä mihin tahansa!” Mervi lupasi videolla tangofinaalin jälkeen:

 

Mervi muuten on tuore morsian: hän meni naimisiin huhtikuun lopulla Saminsa kanssa.

Lue myös: Tangoprinsessa naimisiin: Katso kuva sormustuksesta!

Alunperin Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva Kovero muutti Porvooseen vuonna 2017 rakkauden perässä. Mervi ja Sami rakastuivat 2016. Mervillä on kaksi lasta aiemmasta suhteestaan.

 

 


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!