Ota yhteyttä

Media

Matti ja Teppo Avussa: ”Enää vuosi täyttä keikkailua”

Julkaistu

@

Matti ja Teppo Ruohonen kertovat tänään (13.12.2018) ilmestyneen Apu-lehden laajassa henkilöhaastattelussa uransa jatkosuunnitelmista. Supersuosituilla turkulaisveljeksillä tulee ensi vuonna (2019) täyteen 50 vuotta laulu-uraa Suomen huipulla.

”Syksyn pimeys, pitkät ajo- ja välimatkat. Se alkaa käydä mielen ja miehen päälle. Olemme sisäistäneet senkin, ettei tämä ura ole ikuinen.”

”Keikkoja vain kesäisin”

Apu-lehti 51/2018.

Vuosi 2019 sujuu vielä entiseen malliin: tammi-maaliskuu duo on tauolla, huhtikuusta asti he keikkailevat täysillä vuoden loppuun. Lokakuussa Matti ja Teppo aikovat tehdä 15 kaupungin ison, viimeisen hallikiertueen.

”Sen jälkeen alamme himmailla. Ajatus on, että vuonna 2020 keikkailemme vain kesällä. Teemme erikois- ja lavakeikkoja kesä-elokuut”, Matti, 69, ja Teppo, 70, paljastavat Avussa.

Matti  haluaa Espanjaan

Matilla on suunnitelma selvä: hän haluaa viettää vaimonsa Annen kanssa talvia Espanjassa. Teneriffalla veljekset ovat tottuneet lomailemaan joka tammikuu enemmän tai vähemmän pidempiä pätkiä.

”Siellä pysyy mieli virkeänä ja kunto koholla. Ja Teppo voi tulla aina kylään, jos ikävä iskee”, Matti nauraa Avun haastattelussa.

Matti ja Anne Ruohosella on tytär ja poika sekä 4 lastenlasta. Tepolla ja Varpu Ruohosella on kaksi poikaa ja tytär sekä 3 lastenlasta.

Matti ja Teppo ovat urallaan saavuttaneet 31 kultalevyä, kahdeksan platinalevyä ja kolme tuplaplatinaa. Heidän äänitteitään on myyty yli 1,5 miljoonaa.Tarvitsetko apua kumppanin löytämisessä? Liity jäseneksi jos olet 50+ ja etsit vakavaa suhdetta!