Ota yhteyttä

Suurtanssit

Tomi Markkola innostaa: “Aletaan tehdä tanssimusiikkivideoita”

Julkaistu

@

Tomi Markkola keikkaili Fernet-orkesterinsa kanssa täpötäydellä Suurtanssit-risteilyllä Europalla sunnuntaina 9.12.2018. Videohaastattelussa vuoden 1996 tangokuningas kertoo valmistautuvansa joulukiertueelle.

“Lähdetään kiertämään kirkkoja Pete Parkkosen ja vaimoni Virven kanssa. Ollaan ennenkin kierretty, aina kun Pete on voittanut jotain. Ekalla kertaa hän voitti Tanssii tähtien kanssa ja sitten Tähdet tähdet -ohjelman. Nyt en tiedä, mitä se on voittanut… todennäköisesti Vuoden mies -tittelin”, sympaattinen tanssitähti nauraa.

Joulukiertue on kirkoissa viimeisellä viikolla ennen joulua. Se alkaa Nokian kirkosta 18.12. 

“Soittaisipa valtamediakin tanssimusiikkia”

Tomi Markkola pohtii videolla myös yli 20 vuotta kestäneen suosionsa salaisuutta.

“Ollaan pyritty tanssittamaan ihmisiä perustanssimusiikilla, ja se on kantanut tähän päivään asti. Toivottavasti saataisiin tämä valtamediakin, radio ja televisio, mukaan, että lähtisivät soittamaan perinteistä iskelmämusiikkia. Innostaisi kaikkia.”

Video kerran Levyraadissa

Markkola innostuu ideasta, että tanssitähdet -ja orkesterit tekisivät musiikkivideoita tanssikansan katseltavaksi ja kuunneltavaksi.

“Tekeväthän popparitkin. Miksi me ei voitaisi tehdä? Olen eläissäni yhden musiikkivideon vain tehnyt: aikoinaan Levyraatiin. Olen näes niin vanha”, Markkola nauraa videolla.

Katso Tomi Markkola & Fernet -keikat tästä.