Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Melkoinen juhlasuma: Tänään synttäreitä viettivät Reeta, Pepe, Antti, Jukka…

Julkaistu

@

Tämän sunnuntain päivämäärä eli 25. marraskuuta tuntuu olevan monen muusikon ja tanssitähden syntymäpäivä.

Reeta Saranpää.

Synttäreitään tänään nimittäin ovat saaneet viettää muiden muassa:

Reeta & Lumo -yhtyeen Reeta Saranpää juhli samalla myös Lumo-yhtyeen 2-vuotispäivää:

“Tasan 2 vuotta sitten tehtiin nimittäin meidän ensimmäinen virallinen tanssikeikka! Vuonna 2018 saadaankin tehdä yhteensä jo 100 keikkaa ympäri ämpäri. Lisäksi tänään on Reetan synttärit, joten päätimme juhlapäivän kunniaksi julkaista teidän sunnuntain ratoksi tämän upean masurkkaelämyksen.”

 


Milloin viimeksi lähetit kukkia? Interflora välittää tunteesi Suomen lisäksi 140 maahan. Yllätä kukkasin!

 

Pepe Enroth.

Tangoseniori-voittaja 2018, monen tanssitähden taustalla vaikuttanut ammattilainen ja säveltäjä Pepe Enroth täytti pyöreitä tasavuosia: vuosia tuli 60 täyteen. Pepen poika Benjamin Enroth on muuten myös tuttu laulaja ja kisasi viime kesänä Seinäjoen tangomarkkinoiden finaalissa.

“Kiitos Markku Ketola, Antti Toivola ja Jokke kun tulitte yllätysvieraakseni 60v. päivilleni ja yhdessä saimme musisoida”, Pepe kertoi ja julkaisi iloisen jammailuvideon:

Jukka Lampela

Muusikko, tanssitähti ja harmonikkataiteilija Jukka Lampela täytti tänään 54 vuotta. Jukkahan tunnetaan Souvarit-yhtyeestä, minkä hän jätti 2013 ja ryhtyi soolouralle. Hanuristina Jukka Lampela voitti Viljo Vesterinen -kilpailun vuonna 1985 ja Kultainen harmonikka -kilpailun 1986.

Antti Raiski.

Vuoden 2000 tangokuningas Antti Raiski on myös syntynyt 25.11. Vuosia tuli täyteen 42. Kerroimme vastikään, että Antti kulkee vahvasti kohti uusia tuulia ja unelmiaan: tangokunkku on opiskellut tämän syksyn K-kauppiaskoulutuksessa ja tähtää siis K-kauppiaaksi.

Muista tunnetuista 25.11. syntyneistä kuuluisin lienee edesmennyt presidentti Mauno Koivisto, joka olisi tänään täyttänyt 95 vuotta. Koivisto menehtyi toukokuussa 2017.