Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Näin soi Sebastian Ahlgrenin uusi tango: “Kuuntelemme tanssivaa kansaa”

Julkaistu

@

Vuoden 1993 tangokuningas Sebastian Ahlgren vietti viime vuonna laulaja- ja tangouransa 25-juhlavuottaan. Sen kunniaksi hän aloittaa vuoden 2019 julkaisemalla singlen Ei erossa yhtään iltaa.

Kappale on Toivo Kärjen sävellys, jonka on ensimmäisenä levyttänyt Henry Theel jo vuonna 1949.

”Kuuntelemme tanssivan kansan mielipiteitä ja toiveita musiikkia tehdessämme, ja uusi single jatkaakin perinteisen tanssimusiikin linjaa.
Tulevana vuonna kierrämme yhdessä viisihenkisen Tsuubiduu-orkesterin kanssa tanssittamassa kansaa ympäri Suomen”, Sebastian Ahlgren kertoo.

“Kyseinen single on samalla esimakua heinäkuussa 2019 julkaistavalta pitkäsoitolta.”

KUUNTELE Sebastian Ahlgrenin Ei erossa yhtään iltaa -kappale (säv. Toivo Kärki, san. Lauri Jauhiainen, sov. Seppo Rehnström ja Taisto Lunkka, kustannus: Warner/Chappell Music Finland) 2019:


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!