Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Mäntyharjun kesäteatteriin palaava Kake Randelin jaksaa yhä: “Selkävaivoja on ollut”

Julkaistu

@

Kake Randelin tekee ensi kesänä paluun kotikuntansa Mäntyharjun kesäteatteriin. Kesinä 2011 (Kirje kotiin) ja 2015 (Kielletyt tunteet) näytelmät Mäntyharjussa perustuivat laulajan omaan elämäntarinaan.

Nyt Kake Randelin tähdittää Lähtöruutuun-musiikkinäytelmää, jonka ovat kirjoittaneet Lasse Wikman ja Markku Huovinen. Kuvitteellisessa tarinassa Kaken näyttelemä Keke-niminen artisti on päättänyt palata lähtöruutuun ja palaa kotiseudulle huokaisemaan sekä pitämään matalaa profiilia remonttimiehenä. Musiikki on näytelmässä jälleen isossa roolissa, ja Kaken kappaleet soivat.

“Eteläsavolaisessa idyllissä, jossa tunnetaan naapurit sekä heidän tonttinsa lähtee liikkeelle tapahtumien kierre, jossa Keke ottaa keskeisen roolin”, esitystä kuvataan.

Lähtöruutuun-musiikkinäytelmän näytökset ovat 27.6-12.7 arkisin klo 19, la-su klo 14.  Yönäytös 17.8. klo 21. Lippuja voi ostaa tästä.

Kirje kotiin -näytelmän menoa kesältä 2011.

KIelletyt tunteet -esitys 2015.

“Vielä tarkoitus touhuta”

64-vuotias Kake Randelin ei ole vielä lähtöruutuun palaamassa.

“Radalla on tullut oltua tänä vuonna yhteensä 40 vuotta, ja vielä on tarkoitus touhuta muutama vuosi, jos yläkerran ukko sallii”, laulaja pohtii tammikuisessa Länsi-Savon haastattelussa.

“Selkävaivoja on ollut, ja pitkät ajomatkat tuntuvat. Kalenteri kyllä näyttää, että autolla tulee kilometrejä taas jotain 60 000:n ja 80 000:n välillä.”

“Kalenteri vuodeksi täynnä”

Keikkoja riittää.

“Kalenteri on vuodeksi täynnä, vaikka yleisesti keikkapaikkoja on pudonnut paljon pelistä pois, etenkin pieniä ja etenkin tältä seudulta itään ja pohjoiseen päin”, Randelin harmittelee Länsi-Savon haastattelussa.

Katso Kake Randelin & Company -orkesterin keikat tästä.

 Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!