Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Oho, nyt ne tulevat: Suomen ensimmäiset korona-ajan live-tanssit

Somerolla järjestetään perjantaina 5.6. ihan oikeat tanssit.

Julkaistu

@

Valoa tanssitunnelin päässä?

Somerolla järjestetään huomenna perjantaina (5.6.20) Suomen ensimmäiset korona-ajan live-tanssit. Paikkana on Muotiputiikki Helmen lastaussilta-alue. Esiintymässä on Katja & Fernanda.

Anita Hallapellon vetämä muotiputiikki on tunnettu myös tanssiväen keskuudessa ja Anita kertookin, että tarkoituksena on tuoda jälleen iloa ihmisten elämään.

“Annetaan uskoa ja toivoa korona-aikaan” -Anita Hallapelto

“Nämä on tosiaan merkitykselliset tanssit, sillä livenä ei ole tanssittu koronaepidemian aikana missään Suomessa 15.3. jälkeen. Nyt se tehdään täällä Somerolla”, Anita iloitsee Tanssiin.fi:lle.

“Halusimme ihmisille tuottaa iloa ja nautintoa, annetaan uskoa ja toivoa tähän korona-aikaan.”

→ Lue myös: Katja Karisukki Tanssiorkesteri Fernandan solistiksi: “Aivan mahtavaa!”

Muotiputiikki Helmestä luvataan, että turvallisuusasiat on huomioon otettu ja “pihaparketille” mahtuu kerrallaan 15 paria tanssin pyörteisiin. Myös puistikossa mahtuu hyvin jammailemaan ja kuuntelemaan.

Katja & Fernanda on mukana yhdellä setillä. Paikalla ovat myös Katja Karisukin Tule ja vie -uutuussinkun tekijä Minna Miettinen sekä miehensä, huippurumpali Miri Miettinen. Ihan oikeissa tansseissa vietetään myös Tule ja vie -tanssivideokilpailun avajaisia.

Paikkana on siis Muotiputikki Helmi Somerolla, osoitteessa Joensuuntie 47. Perjantaina klo 17 alkavaan tapahtumaan on vapaa pääsy.

→ Lue myös: Katja Karisukki iloisesta lattarisinkustaan: “Tämän kesän tanssihitti” – kuuntele ja keinu mukana

 


Huima tarjous! Tilaa Seiska nyt kotiisi vain 2,40€ per lehti. Saat nauttia Suomen suosituimmasta tv- ja viihdelehdestä.

Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja. Klikkaa heti ja kokeile!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).