Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Oho, nyt ne tulevat: Suomen ensimmäiset korona-ajan live-tanssit

Somerolla järjestetään perjantaina 5.6. ihan oikeat tanssit.

Julkaistu

@

Valoa tanssitunnelin päässä?

Somerolla järjestetään huomenna perjantaina (5.6.20) Suomen ensimmäiset korona-ajan live-tanssit. Paikkana on Muotiputiikki Helmen lastaussilta-alue. Esiintymässä on Katja & Fernanda.

Anita Hallapellon vetämä muotiputiikki on tunnettu myös tanssiväen keskuudessa ja Anita kertookin, että tarkoituksena on tuoda jälleen iloa ihmisten elämään.

”Annetaan uskoa ja toivoa korona-aikaan” -Anita Hallapelto

”Nämä on tosiaan merkitykselliset tanssit, sillä livenä ei ole tanssittu koronaepidemian aikana missään Suomessa 15.3. jälkeen. Nyt se tehdään täällä Somerolla”, Anita iloitsee Tanssiin.fi:lle.

”Halusimme ihmisille tuottaa iloa ja nautintoa, annetaan uskoa ja toivoa tähän korona-aikaan.”

→ Lue myös: Katja Karisukki Tanssiorkesteri Fernandan solistiksi: ”Aivan mahtavaa!”

Muotiputiikki Helmestä luvataan, että turvallisuusasiat on huomioon otettu ja ”pihaparketille” mahtuu kerrallaan 15 paria tanssin pyörteisiin. Myös puistikossa mahtuu hyvin jammailemaan ja kuuntelemaan.

Katja & Fernanda on mukana yhdellä setillä. Paikalla ovat myös Katja Karisukin Tule ja vie -uutuussinkun tekijä Minna Miettinen sekä miehensä, huippurumpali Miri Miettinen. Ihan oikeissa tansseissa vietetään myös Tule ja vie -tanssivideokilpailun avajaisia.

Paikkana on siis Muotiputikki Helmi Somerolla, osoitteessa Joensuuntie 47. Perjantaina klo 17 alkavaan tapahtumaan on vapaa pääsy.

→ Lue myös: Katja Karisukki iloisesta lattarisinkustaan: ”Tämän kesän tanssihitti” – kuuntele ja keinu mukana

 


Huima tarjous! Tilaa Seiska nyt kotiisi vain 2,40€ per lehti. Saat nauttia Suomen suosituimmasta tv- ja viihdelehdestä.
Helpota arkeasi Sannan Ruokakassilla. Toimitamme suoraan kotiovellesi arkiruokien reseptit ja raaka-aineet. Säästä aikaa ja vaivaa! Laaja toimitusalue Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Klikkaa ja kokeile!
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja. Klikkaa heti ja kokeile!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).