Ota yhteyttä

Orkesterit

Katja Karisukki Tanssiorkesteri Fernandan solistiksi: “Aivan mahtavaa!”

Katja Karisukki on Laila ja Olavi -kisan voittaja ja tuttu myös tv:n The Voice of Finlandista. Ensi kesänä hänen käsikirjoittamansa Laila Kinnunen -musiikkinäytelmä nähdään Kermankosken lavalla.

Julkaistu

@

Tanssiorkesteri Fernanda on saanut uuden, kauniin solistin. Perinteistä tanssimusiikkia soittavan suositun orkesterin laulajana aloittaa virallisesti vuoden 2020 alusta Katja Karisukki.

“Tässä mun uusi aivan mahtava yhteistyö Tanssiorkesteri Fernandan kanssa! Poikien kanssa tahditettu jo parit tanssit ja virallisesti sitten vuoden 2020 alusta”, Katja iloitsee.

Mainos

Katja käsikirjoitti Laila Kinnusesta näytelmän

Katja Karisukki on ypäjäläinen laulaja- ja lauluntekijä. Katja on esiintynyt erilaisissa kokoonpanoissa niin laulajana kuin soittajanakin. Katja kiertää myös kitaransa kanssa erilaisissa tilaisuuksissa trubaduurina.  Katja on julkaissut vuonna 2009 Sisters-yhtyeen kanssa levyn Rakkautta vailla. Katja on myös Laila ja Olavi -laulukilpailun voittaja 2018.

Ensi kesänä Heinävedellä Kermankosken lavalla nähdään Katjan käsikirjoittama Lailan tähtihetket -musiikkinäytelmä. Heinävesi oli näytelmän päähenkilön, laulajalegenda Laila Kinnusen viimeinen kotipaikka. Rooleissa ovat itseoikeutetusti Lailan tytär Milana Misic sekä tangokuningas Teijo Lindström, tanssitähti Kalle Jussila ja Katja Karisukki.

Katja nähtiin vuoden 2019 alussa myös televisiossa The Voice of Finland -ohjelmassa, missä hän lauloi sisarensa Sanna Äijälän kanssa. Menestystä ei silloin herunut.

Katja on ammatiltaan erityisopettaja, ja hänellä on kolme lasta.

Tanssiorkesteri Fernanda keikkaili Teeriharjulla lokakuussa 2019 kahden solistin voimin, kun Katja Karisukki oli miehityksessä jo mukana. Kuva: Facebook.

Mainos

“On tullut aika päättää tämä vaihe”

Tanssiorkesteri Fernandan pitkäaikainen ja nyt siis väistyvä solisti Ville Heinäsuo aloitti laulamisen Fernandassa orkesterin perustamisvuonna 2003.

“Kuluneen 16 vuoden aikana on ollut todella mahtavaa päästä esiintymään Fernandan kanssa kaikenlaisiin tilaisuuksiin, monissa hienoissa paikoissa! Keikkoja on ollut aika vaihtelevasti eri vuosina, mutta näin päivätyön ohessa niitä tehneenä voisi sanoa että ihan sopivasti”, Ville kertoi lokakuussa.

“Nyt on tullut aika päättää tämä vaihe elämässä omalta osaltani ja jättää vuodenvaihteessa orkesteritoiminta toistaiseksi. Fernanda kuitenkin jatkaa normaalisti uuden solistin voimin tammikuusta eteenpäin.”

Katjan ja Fernanadan ensimmäinen yhteiskeikka on Nurmijärven Ruusulinnassa 4.1.2020. Katso Fernandan keikat tästä.


Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat. Ei sitoutumisaikaa. Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin kännykästäsi tai tabletiltasi. Kokeile Nextorya nyt 14 päivää ilmaiseksi!

Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).