Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Katja Karisukki iloisesta lattarisinkustaan: “Tämän kesän tanssihitti” – kuuntele ja keinu mukana

“Kappale saa väkisinkin hymyn huulille ja lanteet liikkumaan”, Fernandan solisti kuvaa Tule ja vie -sinkkuaan.

Julkaistu

@

Tanssiorkesteri Fernandan solisti Katja Karisukki julkaisi tänään maanantaina (1.6.20) uutta tanssimusiikkia kesän kunniaksi. Katjan sinkku-uutuus on menevä  tanssikappale Tule ja vie.

“Jaa, että miten oon saanut aikani kulumaan korona-aikana…? Noh, tuli tossa levytettyä yks single. Tämä kappale sattuu olemaan kesän 2020 tuleva tanssihitti”, Katja vakuuttaa.

Tangosävellyskilpailun 2019 voittajanakin tunnettu pianisti Minna Miettinen on säveltänyt ja sanoittanut tämän lattarihenkisen kappaleeen, joka nappasi myös ykkössijan viime kesänä Kiuruveden iskelmäviikon sävellyskilpailussa. Karisukin ja Miettisen yhteistyö alkoi samaisena kesänä Karisukin esitettyä voittokappale Iskelmäviikon konsertissa.

“Tuo hymyn huulille ja lanteet liikkumaan” -Katja Karisukki iloitsee kappaleestaan

“Ihastuin Tule ja vie -lauluun ensikuulemalta. Rytmi ja lyriikat veivät jo ensitahdeilta koko olemukseni jonnekin ihanaan hetkeen menneisyydessä auringon lämpöisten säteiden kutsuessa keinuvaan tanssiin. Halusin ehdottomasti levyttää tämän upean tulevan tanssihitin! Tule ja vie saa väkisinkin hymyn huulille ja lanteet liikkumaan!” Katja hehkuu.

→ Lue myös: Katja Karisukki Tanssiorkesteri Fernandan solistiksi: “Aivan mahtavaa!”

Katja Karisukki on aloittanut tuoreena Tanssiorkesteri Fernandan solistina vuoden 2020 alusta ja iloisella olemuksellaan sekä hyväntuulen karismallaan valloittanut jo monet tanssiestradit. Katja on voittanut valtakunnallisen Laila ja Olavi -laulukilpailun 2018 sekä Somero soikoon -laulukilpailun 2012. Hän on tuttu myös Nelosen Voice of Finlandista.

Kappale vie kuulijan kuumiin kesäiltoihin

Tule ja vie tulee soimaan myös Fernandan settilistoilla sekä tulevalla Katjan ja Fernandan pitkäsoitolla.

Tule ja vie syntyi muistellessa ennätyskuumaa kesää 2018; tuolloin lehmusten varjossa olikin mukavin paikka tanssahdella! Tavoitteena oli viedä kuulija kesän lämpimiin iltoihin, joita vietetään rakkaan kanssa tanssien ja joita syksyn tullessa on hyvä muistella. Kappaleen keinuvat bayon-rytmit jäävät kuulijan mieleen pitkäksi aikaa”, kappaleen luoja Minna Miettinen kuvaa.

“Koronasta huolimatta kesä tulee ja tanssijat tanssivat uuden musiikin tahdissa, vaikka sitten kotonaan, kunnes jälleen päästään kokoontumaan.”


Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja. Klikkaa heti ja kokeile!
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!
Huima tarjous! Tilaa Seiska nyt kotiisi vain 2,40€ per lehti. Saat nauttia Suomen suosituimmasta tv- ja viihdelehdestä.
Mahtava VitaePro-tutustumistarjous – kokeile nyt puoleen hintaan