Ota yhteyttä

Tangomarkkinat

Oho, Pirita Niemenmaa tatuoi jättikruunun selkäänsä: “Sopi kuin nenä päähän” – katso kuva

Tangokuningatar Pirita Niemenmaa otti elämänsä ensimmäisen tatuoinnin. “Ei sattunut juuri yhtään”, Pirita nauraa. Katso kuva ja lue lisää.

Julkaistu

@

Pirita Niemenmaa otti viime sunnuntaina elämänsä ensimmäisen tatuoinnin. Eikä tangokuningattaren tatuointi olekaan mikä tahansa kuvio, vaan tietysti tangokruunu.

Kookas kruunu kattaa koko yläselän. Kuvan alla on vielä teksti Queen 2019.

“Olin tatuoinnin suhteen neitsytmatkalla, eka oli ja iso tuli”, Pirita kertoo Tanssiin.fi:lle.

Mainos

Tatuointi toteutettiin Jalasjärvellä sijaitsevassa Face The Pain Tattoo -studiossa.

“Yllätyin, ettei se edes sattunut, paitsi valkoinen väri, joka laitettiin viimeisenä. Se laitettiin kai jotenkin syvemmälle. Siinä meni sellanen 4,5 tuntia, meinasin aivan nukahtaa.”

“Meinasin aivan nukahtaa”

Tangokuningatar on miettinyt tatuoinnin ottoa jo pidempään.

“Olen aina halunnut tatuoinnin selkään ja miettinyt nuotteja, kruunuakin, siipiä ynnä muita, mutta tämä nyt sopi tällä hetkellä kuin nenä päähän. Halusin, että se merkitsee minulle jotain ja tämä todella merkitsee”, Pirita Niemenmaa hymyilee.

“Kruunu ikuisesti selässä”

“Nyt ei ole kruunu pelkästään päässä, nyt se on myös ikuisesti selässä!”

Katso Pirita Niemenmaan keikat tästä.

PIrita Niemenmaan sangen isokokoinen tangokuningattaren kruunu on ikuistettuna nyt hänen selkäänsä. PIrita otti elämänsä ensimmäisen tatuoinnin viime sunnuntaina jalasjärvisessä studiossa. “Ei sattunut juuri yhtään”, hän nauraa. Kuva: Facebook.

 


Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).

Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!