Palsanmäet huutokauppaavat Leif Lindemanin muotokuvan – katso

Palsanmäet huutokauppaavat Leif Lindemanin muotokuvan – katso

Palsanmäet huutokauppaavat Leif Lindemanin muotokuvan – katso

Leif Lindeman kertoo, että hänestä maalattu muotokuva on myynnissä Palsanmäen huutokauppakamarilla Äänekosken Hirvaskankaalla.

Tv:n huippusuositusta Suomen Huutokauppakeisari -ohjelmasta tutut Aki ja Heli Palsanmäki ovat Leifin tuttuja, asuuhan tanssitähti itsekin Äänekoskella.

Lindeman tullaan tiettävästi näkemään ohjelman vieraanakin myöhemmin…

Tuotto syöpäyhdistykselle

Maalauksen tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.

“Tänä perjantaina on Palsanmäen huutokaupassa muotokuva, jonka tuotto menee suoraan Äänekosken syöpäyhdistykselle. Käykäähän tekemässä ennakkotarjouksia”, Leif kehottaa.

Tämä muotokuva Leif LIndemanista myydään perjantaina Palsanmäkien tv-huutokaupassa. Teoksen on maalannut Risto Tuulensuu.

Souvarit, Finlanders ja Pekkaniskan Pojat | Maan suosituimmat orkesterit ensimmäistä kertaa samalla laivalla | Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11.19 | Varaa heti! Ainutkertaiset keikat, ikimuistoinen elämys! | Alk. vain 36€

Palsanmäet tykkäävät tanssia

Teoksen on maalannut äänekoskelainen taiteilija Risto Tuulensuu vuonna 2014. Maalaus on kooltaan 72 x 92 cm. Voit jättää siitä ennakkotarjouksen (klikkaa tästä), vaikka et paikan päälle Hirvaskankaalle pääsisikään.

Huutokauppa on huomenna perjantaina (26.4.) klo 18 alkaen. Portit Palsanmäkien kamarille aukeavat klo 16.30. Huomisessa huutokaupassa kuvataan materiaalia Suomen Huutokauppakeisariin.

Aki ja Heli Palsanmäki ovat innokkaita tanssin harrastajia, ja he kertoivat helmikuussa Tanssiin.fi:n videohaastattelussa, että pariskunnan lempitanssi on valssi ja “vaihtoaskeleella pärjää aina”. Voit katsoa hyväntuulisen videon tästä.

 


HUIPPUARVONTA: Voita 1000€ lahjakortti Prismaan! Osallistu heti ja voita!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Heidi Pakarisen siskontytär kärsii laajasta aivovauriosta: “Toivon ajatuksia pienelle Tiialle”

Kommentit pois päältä artikkelissa Heidi Pakarisen siskontytär kärsii laajasta aivovauriosta: “Toivon ajatuksia pienelle Tiialle”

Teuvo Oinas ei esiinny tangojen juhlakonsertissa – syy poisjääntiin selvisi

Kommentit pois päältä artikkelissa Teuvo Oinas ei esiinny tangojen juhlakonsertissa – syy poisjääntiin selvisi

Jamppa Tuomisen muistoa kunnioitetaan konserteilla kotiseudun artistien voimin

Kommentit pois päältä artikkelissa Jamppa Tuomisen muistoa kunnioitetaan konserteilla kotiseudun artistien voimin

Risto Oja-Lipasti juhlii 50-vuotista uraansa: “Keikkailen niin kauan kuin lauteille pääsen”

Kommentit pois päältä artikkelissa Risto Oja-Lipasti juhlii 50-vuotista uraansa: “Keikkailen niin kauan kuin lauteille pääsen”

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE