Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Palsanmäet huutokauppaavat Leif Lindemanin muotokuvan – katso

Julkaistu

@

Leif Lindeman kertoo, että hänestä maalattu muotokuva on myynnissä Palsanmäen huutokauppakamarilla Äänekosken Hirvaskankaalla.

Tv:n huippusuositusta Suomen Huutokauppakeisari -ohjelmasta tutut Aki ja Heli Palsanmäki ovat Leifin tuttuja, asuuhan tanssitähti itsekin Äänekoskella.

Lindeman tullaan tiettävästi näkemään ohjelman vieraanakin myöhemmin…

Tuotto syöpäyhdistykselle

Maalauksen tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.

“Tänä perjantaina on Palsanmäen huutokaupassa muotokuva, jonka tuotto menee suoraan Äänekosken syöpäyhdistykselle. Käykäähän tekemässä ennakkotarjouksia”, Leif kehottaa.

Tämä muotokuva Leif LIndemanista myydään perjantaina Palsanmäkien tv-huutokaupassa. Teoksen on maalannut Risto Tuulensuu.Palsanmäet tykkäävät tanssia

Teoksen on maalannut äänekoskelainen taiteilija Risto Tuulensuu vuonna 2014. Maalaus on kooltaan 72 x 92 cm. Voit jättää siitä ennakkotarjouksen (klikkaa tästä), vaikka et paikan päälle Hirvaskankaalle pääsisikään.

Huutokauppa on huomenna perjantaina (26.4.) klo 18 alkaen. Portit Palsanmäkien kamarille aukeavat klo 16.30. Huomisessa huutokaupassa kuvataan materiaalia Suomen Huutokauppakeisariin.

Aki ja Heli Palsanmäki ovat innokkaita tanssin harrastajia, ja he kertoivat helmikuussa Tanssiin.fi:n videohaastattelussa, että pariskunnan lempitanssi on valssi ja “vaihtoaskeleella pärjää aina”. Voit katsoa hyväntuulisen videon tästä.

 Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.