Parjatun Tähdet, tähdet -sarjan Kyösti: “Pettyneille suosittelen ulkoilua ja kanavan vaihtoa”

Parjatun Tähdet, tähdet -sarjan Kyösti: “Pettyneille suosittelen ulkoilua ja kanavan vaihtoa”

Parjatun Tähdet, tähdet -sarjan Kyösti: “Pettyneille suosittelen ulkoilua ja kanavan vaihtoa”

Kolmisen viikkoa sitten alkanut Tähdet, tähdet -ohjelma on herättänyt tällä kaudella paljon tunteita. MTV3:n suositun musiikkiohjelman sisältöä muutettiin niin, ettei mukana enää ole musiikin eri genrejä, vaan “teemoja”. Tämä on saanut katsojat kimpaantumaan.

“Ennen oli yksi lempiohjelmista, kun oli mielenkiintoista seurata, miten artistit joutuivat venymään taitojensa äärilaidoille. Nyt jokainen esittää itselle sopivimpia ja mukavimpia kappaleita ja olo on kuin olisi Lauantaitansseissa. Nyt meni kyllä pieleen tämä muutos. Muutenkin ihmetyttää että miksi täysin toimivaa formaattia piti mennä muuttamaan”, yksi katsoja kommentoi.

“En oo ekan jakson jälkeen katsonut, enkä katso jatkossakaan jos ei genrejä saada takaisin. Tää uusi versio on syvältä.”

“Aikaisemmin oli meidän perheen yks lemppariohjelmista, vaan eipä enää. Typerä uudistus vei pohjan koko ohjelmalta.”

Tietysti myös laulajat ja laulusuoritukset ovat saaneet oman osansa parjauksesta ja kommentoinnista:

“Jengi laulaa nuotin vierestä ja ihanista biiseistä on tehty kamalia sovituksia. Ohjelma on muuttunut hauskasta, yllätyksiä täynnä olevasta formaatista Voice of Finland -tyyppiseksi lauleskeluohjelmaksi.”

Tähdet, tähdet -ohjelmassa kisaavat Ressu Redford, Jonna, Kyösti, Aurora, Jussi Rainio, Heidi Kyrö, Jon-Jon, Ilta, Same Koskinen ja Petra.

Katsojat kaikonneet

Tähdet, tähdet -ohelman katsojamäärät ovat pudonneet kuin lehmän häntä. Ensimmäistä jaksoa (3.2.19) katsoi Finnpanelin virallisen tv-mittaritutkimuksen mukaan vielä 579 000 suomalaista, kun viime sunnuntain jakso kiinnosti enää 423 000 katsojaa. Vuonna 2014 aloitettu sarja on aiempina vuosina kerännyt jopa 700 000 – 800 000 katsojamääriä.

Tv-ohjelman tuotanto ja tv-kanava ovat huomanneet katsojien kiinnostuksen vähenemisen:

“Kannattaa katsella ensi sunnuntain show! Palataan “lähemmäs” genrejä, kun artistit joutuvat oikeasti menemään ulos mukavuusalueeltaan kappaleiden kanssa”, ohjelman tekijät viestittävät ahkerasti sosiaalisessa mediassa.

Ensi sunnuntaina (24.2.19) luvassa on kuulemma “revittelyä”, kun ohjelmassa hypätään bilebiisien maailmaan.


Laihdu kupillisella kahvia! Hoikistu terveellisesti ja vaivattomasti Coffee Zerolla. Kokeile 1kk vain 19€, ilman sitoutumista.

“Kyösti, räjäytä vielä jotain”

Viime sunnuntaina artistit esittivät valitsemiaan rakkauslauluja. Tangokuningas Kyösti Mäkimattila tulkitsi piirretyt kajalit silmissä ja viikset ylähuulessa Sinead O’Connorin kauniin jättihitin Nothing Cmpares 2 U.

Esitys sai ristiriitaisen vastaanoton.

“Laulu on todellakin ok, mutta miksi sottaiset silmät???? ja teiniviikset ??? jotenkin yäk! en halua katsoa tuollaista. Radiosoittooon!” yksi kommentoijista ehdotti.

“Aika heikko, en tykänny.. Biisi olis antanu mahdollisuuksii vaikka mihin.”

“Olen melkein sanaton…Kyösti osaa laulaa mutta tällä kertaa Kyöstin esitys ei säväyttänyt mitenkään.”

Toki Kyösti sai heittäytymisestään myös paljon kiitosta.

“Taisi olla ainut joka edes vähän meni pois omalta alueltaan…”

“Olis tarvinnut vähän lisää potkua. Mutta tykkäsin kyllä.”

“Kyösti, räjäytä vielä jotain, pystyt siihen.”

“Aion olla vieläkin rohkeampi”

Myös Kyösti itse on ottanut kantaa Tähdet, tähdet -ohjelman herättämiin tunteisiin.

“Tyytymättömille ja pettyneille suosittelen kanavan vaihtoa, lukemista, ulkoilua, isoa astiaa kurkkua, selleriä ja porkkanoita, sekä kulhollista sinihomejuustodippiä. Lopuksi kupposellista rauhoittavaa teetä”, Kyösti sanoo.

“Kiitän kannustajiani näin yhteisviestillä, olen onnellinen teistä jokaisesta. On ihana olla mukana yhtenä pienenä osasena tällaisessa tv-ohjelmassa.”

Kyösti kertoo päättäneensä olla vieläkin rohkeampi ja elää unelmaansa todeksi.

“Ja kysellä, jos joku vaikka vastaisi. Sekoitan uhmassani toden ja tarinat, syyt ja seuraukset, olen leikissä tosissani ja todessa leikilläni. Teen hätiköityjä johtopäätöksiä, unohtelen asioita, kompuroin ja poukkoilen. Vedän yhtäläisyyksiä senioreiden hoivakodeista radioiden musiikkivalintoihin, näen virkamiehiä paikkaamassa asfalttiteiden ammottavia reikiä ja keskiluokkaisten kolumnistien hukkuvan vääjäämättä itsetyytyväisyyteensä.”

Heidi vetää Antti Tuiskua, Kyösti “Congan”

Artistit joutuvat laittamaan itsensä likoon säilyäkseen kisassa, sillä tulevan sunnuntain (24.2.) jakson päätteeksi kolme tähteä joutuu jättämään kisan. Vähiten ääniä ovat toistaiseksi saaneet Jon-Jon, Aurora ja Jonna.

Ensi sunnuntain bilebiisit ovat:

Kyösti Mäkimattila:  Conga (Gloria Estefan), Heidi Kyrö: Swäg (Antti Tuisku). Jon-Jon: Crazy In Love (Beyonce), Jussi Rainio:  Karma Chameleon (Culture Club), Samae Koskinen: Wake Me Up Before You Go Go (Wham), Ressu Redford:  Tarkenee (JVG), Petra:  Sexy Back (Justin Timberlake), Aurora: It’s Raining Men (The Weather Girls), Jonna Geagea:  Express Yourself (Madonna) sekä Ilta: Wannabe (Spice Girls).

Tähdet, tähdet MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.15.

 

KATSO Heidi Kyön tulkinta Eternal Flame -rakkauskappaleesta:


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
TARJOUS! Tilaa ET-lehti nyt huippuhintaan 29€ / 3kk (norm. 52€). Voit valita lahjaksi upean design-tuotteen, esim. Iittalan lyhdyn. Klikkaa heti!
Rahapalvelu: 10 - 4000 € luotto 1 - 36 kuukauden maksuajalla. Uudelle asiakkaalle korko 0% ja kulut 0€ ensimmäisen kuukauden ajan.

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Tangoprinssi Jarno Itkonen uutuussinkustaan: “Haluan laulaa tanssikansan sydämeen”

Kommentit pois päältä artikkelissa Tangoprinssi Jarno Itkonen uutuussinkustaan: “Haluan laulaa tanssikansan sydämeen”

Kake Randelin aikoo palata ralliauton rattiin – “rahoituksesta kiinni”

Kommentit pois päältä artikkelissa Kake Randelin aikoo palata ralliauton rattiin – “rahoituksesta kiinni”

Komeat luvut julki: tangoilla 111 000 kävijää, tv-katsojia yli 700 000

Kommentit pois päältä artikkelissa Komeat luvut julki: tangoilla 111 000 kävijää, tv-katsojia yli 700 000

Kaikkien aikojen suurin tangokonsertti illalla tv:ssä – katso upeat maistiaisvideot

Kommentit pois päältä artikkelissa Kaikkien aikojen suurin tangokonsertti illalla tv:ssä – katso upeat maistiaisvideot

Vau, Tommi Soidinmäki laulaa Miss Suomi -finaalissa: ”Iso kunnia”

Kommentit pois päältä artikkelissa Vau, Tommi Soidinmäki laulaa Miss Suomi -finaalissa: ”Iso kunnia”

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE