Ota yhteyttä

Tangomarkkinat

Pasi Kivimäki: “Meinasin purskahtaa lavalla nauruun” – lue superfinalistien fiilikset

Finalistit ovat odottavan jännittyneellä fiiliksellä. “Tunteet ovat heittäneet vuoristorataa”, Mervi Kovero päivittelee. Lue myös, mitkä ovat superfinalistien kilpailutangot lauantaina!

Julkaistu

@

Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tangolaulukilpailu on tänä juhlavuonna hyvin tasaväkinen.

Superfinalistit Mervi Kovero, Pirita Niemenmaa, Silla Pöyry, Pasi Kivimäki, Juha Pirinen ja Johannes Vatjus ovat täynnä odotuksen iloa ja hyvää fiilistä.

Finalistit ovat ehtineet jo sulatella torstai-iltaisen Finaalin karsinnan jännittäviä tunnelmia.

Eilinen tuntui tosi hyvältä, ja kappale meni mielestäni hyvin. Jälkikäteen on todella hyvä fiilis, olen onnellinen meidän porukasta”,  Pirita Niemenmaa kuvailee.

Pirita esittää lauantain finaalissa tangot Muistojen peili ja Sä oot mun tangoystäväin.

Tango on tunnetusti rakkauden ja suurten tunteiden kieli, joka välittää myös suunnatonta iloa ja riemua.

Meinasin purskahtaa lavalla nauruun, kun oli niin hauskaa. Voi vitsi, tämä on aivan mahtavaa!” Pasi Kivimäki hehkuttaa eilistä kokemustaan.

Pasin finaalitangot ovat Yön kulkija ja Tummansininen sävel.

Finaalin karsinta oli tiukka. Keskellä juontajat Ismo Jokinen ja Lola Odusoga, molemmille laidoille vielä hetken hallitevat tangokuninkaalliset Saana Sassali ja Jarno Kokko.“Tunteet vetäneet vuoristorataa”

Mervi Kovero on kokenut tunteita laidasta laitaan.

Nyt on seesteinen ja rento olo, mutta tunteet ovat vetäneet vuoristorataa. Eilen tuli paras onnistumiseni. Olen äärettömän kiitollinen paikan päällä olevalle yleisölle”, Mervi kiittää.

Mervi esittää lauantain finalaissa tangot Kesäinen muisto ja Jos sielusi löydän.

“Kumpaakaan en ole koskaan esittänyt missään, oikeasti”, Mervi paljasti.

Silla Pöyry päivitteli tasaväkistä kilpailua.

Minulla on aikaisemmissa kisakokemuksissa ollut tunne, mitä tulee tapahtumaan, mutta eilinen oli arvaamaton. Ei tiennyt yhtään, mitä tapahtuu. Kun nousin lavalle, itsevarmuus kasvoi”, Silla kertoo.

Silla esittää finaalissa tangot Miller-tango ja Olet maailmain.

Tangolaulukilpailun superfinalistit kertoivat fiiliksiään tänään perjantaina Seinäjoella.

Mainos

DREAM DEALS

“Ihmiset tulevat lähelle”

Johannes Vatjus ja Juha Pirinen ovat Tangomarkkinoiden ensikertalaisia. Miehet ovat ihastelleet festivaalin tunnelmaa ja kokoa.

Festaritunnelmaan on päästy, kun on ihmisten parissa liikuttu. Ihmiset tulevat lähelle ja juttelemaan”, Johannes iloitsee.

Johanneksen finaalitangot ovat Itämaista rakkautta ja Meidän tangomme.

Seinäjoen Tangomarkkinat kerää vuosittain noin 100 000 kävijää. Tapahtuman kokoluokka välittyy parhaiten paikan päällä aistittuna.

Televisiosta katsottuna Tangomarkkinat on laulukilpailu, mutta Paraatissa näki, kuinka paljon täällä on ihmisiä – suuri tapahtuma!” Juha sanoo.

Juha esittää finaalissa tangot Hiekkaa ja Palaa luokseni.

“Ihan uppouusia minulle molemmat. Uneton yö tulossa!” Juha paljasti.


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!