Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Pesistähden tulkitsemasta tanssilevyn uutuussinkusta tuli yllätyshitti – yli 330 000 kuuntelua

Julkaistu

@

Uutta tanssi- ja iskelmämusiikkia sisältävän Lintuja tuulessa  -levykokoonpanon uusin kappale Jos rakkaus ois vesipisara on tehnyt yhdenlaista historiaa, sillä kaunis laulu on yltänyt Youtubessa hurjiin kuuntelumääriin. Katja Felinin riipaisevasti tulkitsema koskettava kappale on kerännyt jo yli 338 000 näyttökertaa.

Musiikkivideota kuvattiin harmaassa marrasäässä, joka sopi kuitenkin täydellisesti kappaleen teemaan. Katja keskellä, Ville Nurmi vasemmalla.

Huiman suosion siivittämänä laulusta on tehty nyt myös musiikkivideo. Voit katsoa sen alta.

On harvinaista, että yksityisin voimin tuotettu iskelmäkappale menestyy näin hyvin ilman suurta levy-yhtiötä tai koko kansan suosikkiartistia.

“Toistaiseksi maksan baareille siitä että pääsen laulamaan. Olisi mukavaa jos pääsisin siihen, että minulle maksettaisiin siitä että tulen laulamaan”, Katja Felin vitsaili vielä parisen vuotta sitten. Nyt ääni kellossa on ehkä muuttunut.

Superpesiksessä vuosia

Katja Felin on UKC-laulukilpailun voittaja 2016, karaoken Suomenmestari 2017 ja tuttu myös The Voice of Finland -tv-laulukisasta 2016. Felin on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja urheiluhieroja ja tunnettu pesäpalloilija.

Pesäpalloilijana Järvenpään Pesiksen kasvatti ylsi Rauman Lukon paidassa Superpesikseen asti ja pelasi vielä Hyvinkään Tahkon joukkueessa Ykköspesistä 2015. 19 vuotta kestänyt pesisura katkesi neljänteen polvileikkaukseen.

“Pesäpallokentälläkin olin yksi äänekkäimmistä. Moni lauluani kuulleista hämmästelee, että miten tuosta huutajasta tuleekin noin kaunis ääni.” 

 

Vuokrausfirman pomo taustalla

Lintuja tuulessa -levyjen ja laulujen tausta on yllättävä. Tunnettu vuokravälitysyhtiö Vuokraturva Oy julkaisi ensimmäisen Lintuja tuulessa -levyn 2016. Toinen, Lintuja tuulessa Kuiskaus -levy julkistettiin viime vuoden lopulla, ja sillä juhlistettiin tänä vuonna 20 vuotta täyttänyttä Vuokraturvaa.

Vuokraturva Oy:n toimitusjohtaja Timo Metsola on innokas musiikkimies.

Vuokraturvan toimitusjohtaja Timo Metsola on mies levyjen takana: shakkia ja judoakin menestyksekkäästi harrastanut Metsola on nuoruudessaan opiskellut musiikkia.

Timo Metsola on säveltänyt kaikki Kuiskaus-levyn 15 kappaletta, joita tulkitsevat muiden muassa tangokuningatar Arja Koriseva, tangokuningas Jouni Keronen, tangoprinssi Hannu Lehtonen, Aikakoneen Sani ja Tapio Liinoja.

Sanoituksia ovat Metsolan lisäksi tehneet Eija Hinkkala ja Sana Mustonen.

Mistä moinen veto vakiintuneelle asuntovaikuttajalle?

Aaro Hellaakosken runoon viitaten, tämä on minun Hauen lauluni“, vastaa Metsola.

 

KUUNTELE JA KATSO Katja Felinin tulkitseman Jos rakkaus ois vesipisara -kappaleen musiikkivideo (säv. ja san. Timo Metsola):


Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!