Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Dannyn jäähyväiskiertue rokkaa: Yli puolet konserteista loppuunmyyty

Julkaistu

@

Dannyn jäähyväiskiertue.

Dannyn eli Ilkka Lipsasen jäähyväiskiertueena mainostettu Viimeinen ilta Dannyn seurassa -kiertue on ollut tämän syksyn suuri menestys.

Showkiertueen 33 keikasta tällä haavaa ainakin 21 eli reilusti yli puolet on loppuunmyyty. Tahti on vakuuttava.

Tänään perjantaina (23.11.18) 76-vuotias Danny rokkaa Ylivieskassa loppuunmyydylle katsomolle. Huomenna vuorossa on Pieksämäki, missä on vielä harvinaisia hajapaikkoja jäljellä ja sunnuntaina karavaani kulkee loppuunmyydylle Lappeenrannan keikalle.

Viimeinen ilta Dannyn seurassa -kiertue huipentuu 18. tammikuuta jättikonserttiin Helsingin jäähalliin. 

“On aika hellittää”

“Olen saanut levyttää ja tehdä konserttikiertueita varsin menestyksellisesti peräti kuudella eri vuosikymmenellä, josta olen paitsi ylpeä, mutta myös onnellinen ja kiitollinen. Nyt on kuitenkin tullut aika hellittää. Sanotaan, että koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan, mutta kyllä tää syksyn massiivinen Viimeinen ilta Danny seurassa -kiertue on urani viimeinen”, Danny vakuuttaa.

“Satunnaisista esiintymisistä en varmaankaan luovu koskaan, en ainakaan niin kauan kuin jalka nousee ja ääni kulkee, mutta laajat konserttikiertueet ovat tämän vuoden lopussa minun kohdaltani ohi.”

Kiertueella nähdään myös Petri Kokon Juhlaorkesteri, jossa ovat mukana Erkki Sutela (kitara,laulu), Matti Saari (basso,laulu), Hans Sjöblom (rummut,laulu) ja Curt Andersén (laulu & kitara) sekä Katja Lukin, Varpu Virta ja Matti Järveläinen. Estradille nousee myös useita Dannyn uran varrelta tutuiksi tulleita kollegavierailijoita.

Suurimmassa osassa konserttipaikoissa illan isäntänä toimii Dannyn pitkäaikainen ystävä Markku Veijalainen, joissakin paikoissa Lasse Norres.

“Kiertueella kuullaan tunnetuimpia hittejä soitettuna mahdollisimman autenttisilla soundeilla juuri niin kuin ne aikoinaan levytettiin 1960-luvulla ja tietysti uusia, yllätyksellisiä kappaleita tämän kevään Vain elämää-ohjelmasarjasta traditionaalista rock n roll -musiikkia unohtamatta”, Danny kuvailee.

“Konsertti sisältää muutakin kuin pelkkää musiikkia, kun me käymme illan isännän kanssa kevyesti jutustellen läpi pitkää uraani, elämäni kohokohtia ja rakkaimpia muistoja. Tarinoita vuosikymmenten takaa.”

 


Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!