Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Riemuliiteristä osuuden ostanut Aki Samuli: “Sain pilkkaa letunpaistosta”

Julkaistu

@

Aki Samuli avaa lisää uuden elämänsä kuvioita. Tangokuningas kertoo tehneensä viime kesänä päätöksen, että jää neljäksi kuukaudeksi pois keikkaelämästä ja keskittyy hoitaman uutta aluevaltausta: yritystoimintaa Lapissa. Hän on nyt ravintolatoimen kehitysjohtaja.

“35% osuus huvipaikasta Äkäslompolossa kuulosti sellaselta, että kalenterimerkinnät meni tietoisesti uusiksi. Latukahvila ja tanssipaikka samalla tontilla – mielenkiintoista, tähän mä lähden”, Aki sanoo ja viittaa tanssipaikalla legendaariseen Riemuliiteriin.

Vuonna 1973 perustettu Riemuliiteri Ylläksellä tanssittaa ruska- ja kevätsesonkien aikaan Suomen ykkösartistien tahtiin. Päivisin se toimii latukahvilana, ja Akikin on ehtinyt kertoa, kuinka työskentelee siellä “letunpaistajana”.

Riemuliiteri on legendaarinen tanssipaikka ja latukahvila Ylläksellä. Aki Samuli on yrityksen uusi kehitysjohtaja ja osaomistaja.

Huvittavia kommentteja

Aki Samuli antaa ymmärtää, että  huhut ja negatiiviset kommentit harmittavat häntä.

“Joutuu olee töis jossai kahvilassa letunpaistajana… ala-arvosta paistaa jotain lettuja, noloa, haha…”, Aki luettelee saamiaan pilkkakommentteja.

“Huvittavaa kuulla tuollasia kommentteja näiltä ”oikeilta tekijöiltä”. Kenenkään tekemistä tai työtä ei tulisi väheksyä ja arvottaa ikinä mitenkään. Olkaa ylpeitä siitä, mitä teette elämässänne. Pääasia on että tekee, kokee ja nauttii.”


Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!

“Haaveilen terapia-maatilasta”

Laulaja myi myös Lahden-talonsa laittaessaan elämäänsä uusiksi. Hän haaveilee maatilasta ja haluaisi perustaa oikean terapiatilan “lehmineen, possuineen, kanoineen, lampaineen, paskoineen ja peltoineen”.

“Sellaisen omavaraisen kivan pienen tilan, johon vanhukset, lapset, erityisryhmät, kaupunkilaiset ja kuka vain vois tulla tutustuu ja viettämää päivää maalle nauttien lettuja ja keittolounasta aktiviteettien ohessa.”

Keikoille Aki Samuli palaa vappuaattona 30.4., jolloin hän keikkailee uuden Love-yhtyeensä kanssa Nurmijärven Ruusulinnassa. Toki Aki on laulanut jo talven  mittaan Riemuliiterissäkin. Katso Akin keikat tästä.

 Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.